desp
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 1,025
Posle nekoliko godina korišćenja Samsung uređaja, sve više razmišljam o nekoj alternativi. Planirao sam i Fold 6, ali napravili su ga... svi znamo kako.
Novi Magic V5 (broj 4 će verovatno da preskoče) mi deluje kao vrlo ozbiljna opcija, ako odrade sve kako treba.
Specifikacije su odlične; CPU Snapdragon 8 Elite 3, RAM verovatno 16GB, baterija ~6000mAh, zoom kamera sa senzorom 200Mpix...
Najavljuju i 7 godina ažuriranja, što je po meni jako bitna stvar.
Najava je da će ga predstaviti u Junu mesecu.
Novi Oppo Find N5 je izgleda jako dobar telefon, ali neće moći da se kupi u Evropi. Nadam se da nas Honor neće zaobići.
www.honor.com
benchmark.rs
filpz.com
Novi Magic V5 (broj 4 će verovatno da preskoče) mi deluje kao vrlo ozbiljna opcija, ako odrade sve kako treba.
Specifikacije su odlične; CPU Snapdragon 8 Elite 3, RAM verovatno 16GB, baterija ~6000mAh, zoom kamera sa senzorom 200Mpix...
Najavljuju i 7 godina ažuriranja, što je po meni jako bitna stvar.
Najava je da će ga predstaviti u Junu mesecu.
Novi Oppo Find N5 je izgleda jako dobar telefon, ali neće moći da se kupi u Evropi. Nadam se da nas Honor neće zaobići.

HONOR Announces 7 Years of Android OS and Security Updates for the HONOR Magic Series - HONOR Global
Global technology brand HONOR today announced that it will begin offering seven years of Android OS and security updates for its flagship HONOR Magic series , starting in EU markets.

Novi preklopni Honor Magic V4 dobija periskopsku telefoto kameru od čak 200 MP?
Honor Magic V4 mogao bi doneti periskopsku telefoto kameru od 200 MP, tanje kućište od 9 mm i Snapdragon 8 Elite čipset, uz očekivani izlazak u junu

Honor Magic V4 Rumors: Launch & Huge Battery Upgrade
Introduction of Honor Magic V4The Honor Magic V4 seems to be building up a lot of excitement in the competitive neck-throat smartphone market, as it is rumored to feature an impressive upgrade to its battery, ultra-stylish design, and high-end features. The newest foldable phone from Honor, the...