Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Pa ti nemoj gledati 480p i lošije. 🤣

Ako mogu da te zamolim da posaljes link do nekog snimka niske rezolucije sa kojim imas problem da isprobam kako je kod mene.

Snimci visoke rezolucije prolaze bez problema, isto kao i test na 3DMark. Prilikom menjanja rezolucije na istom snimku na YT, snimci u rezoluciji većoj od 720p emituju se bez problema, a sve ispod toga je sa ovakvim artefaktima.
Skini sa APK Mirror neku matoriju verziju Facebook aplikacije, tipa neku godinu dana staru verziju

Ako mogu da te zamolim da posaljes link do nekog snimka niske rezolucije sa kojim imas problem da isprobam kako je kod mene.
Nisam siguran da li mogu objavljivati linkove (još nisam pročitao pravilnik, ako ga ima na forumu :) ) ali neka adresa linka bude ovakva, a ti zameni zvezdice onim što treba h***s://www.youtube.com/watch?v=dOxu0-JvQas&list=RDdOxu0-JvQas&start_radio=1

Nisam siguran da li mogu objavljivati linkove (još nisam pročitao pravilnik, ako ga ima na forumu :) ) ali neka adresa linka bude ovakva, a ti zameni zvezdice onim što treba h***s://www.youtube.com/watch?v=dOxu0-JvQas&list=RDdOxu0-JvQas&start_radio=1
Isprobao ja sve moguće rezolucije ovog klipa. I probao neke starije koje znam. Ali nikakvih problema nisam imao!!!

I kod mene sve radi i u aplikaciji i u browseru.

Slučajno sam naleteo na vaš forum o ovom telefonu pa koristim priliku da se uključim zbog problema koji imam sa ovim telefonom koji sam uzeo pre nedelju dana preko Yettela. Problem se javlja prilikom pokušaja pregleda Reels snimaka na Facebook i pokušaja pregleda snimaka niže rezolucije na Youtube. Snimci su "razliveni" i negledljivi što se vidi na ovih par slika u prilogu. Nakon pokušaja reklamacije u Yettelu, prvo su mi zamenili staru SIM karticu jer su smatrali da s njom nešto nije u redu zbog brzine prenosa podataka, što naravno nije pomoglo pa su telefon prosledili u ProMobi servis, odakle je vraćen sa napomenom da nakon reinstalacije sistema navedene primedbe nisu uočene, što definitivno ne odgovara istini. Zato me interesuje da li je neko imao do sada sličnih problema priliko reprodukcije snimaka niže rezolucije.
Ovo se meno desavalo na kompu, resenje je tamo bilo update grafickog drajvera, al ovo prvi put vidim na telefonu

Probao sam CEMU emulator za Wii U, par igara radi identično kao i na konzoli, 60fps zakucano. Topla preporuka ko voli da se igra, ful optimizacija za Snapdragon 8 Gen 3.
Samo prilično crpi bateriju i fino se zagreje, ali očekivano.

Probao sam CEMU emulator za Wii U, par igara radi identično kao i na konzoli, 60fps zakucano. Topla preporuka ko voli da se igra, ful optimizacija za Snapdragon 8 Gen 3.
Samo prilično crpi bateriju i fino se zagreje, ali očekivano.
Kako to funkcioniše? Nikada nisam ništa jače od genis&gems ograo na telefonu. Neko kratko objašnjenje.

Skineš emulator pa skineš igru (ROM) koji učitaš preko emulatora i to je otprilike to. Ne zahteva nikakvo dodatno podešavanje. Nije neophodno, ali toplo preporučujem i povezivanje nekog kontrolera zarad lakšeš upravljanja, lično smatram da je mučenje preko touch kontrola na ekranu. DualSense za PS5 radi posao, ali koristim i EasySMX M15, savršen je.

Valja napomenuti da Magic 6 Pro gura i igre za Nintendo Switch bez veće muke. Testirao sam Breath of The Wild i Mario Odyssey. SD 8 gen 3 je u fulu optimizovan, kažu da bolje radi sa Yuzu emulatorom nego noviji Snapdragon elite. To već zahteva malo veće cimanje oko podešavanja zarad boljeg užitka, ali ništa preterano.

Vrh Dno