Ako vec razmatras polovan 6p, moj ti je savet za nov 600 pro, ne znam da li su slicne cene, ali 6p je vec 2 godine star, zavisi i kakva je baterija.Pozdrav svima, novi sam na forumu, treba mi pomoc oko odlucivanja sledece kupovine. Hm6p ili samsung s24 ultra. Iskreno baterija i kamera su mi najbitniji, ne igram igrice i to.
Po meni, Magic serija je Magic, pa makar stara i 2 godine. Moj glas ide HM6PAko vec razmatras polovan 6p, moj ti je savet za nov 600 pro, ne znam da li su slicne cene, ali 6p je vec 2 godine star, zavisi i kakva je baterija.
Sto se tice fotografisanja mislim da neces primetiti razliku.
Pa i ja tako razmisljam, imao sam pre koju godinu magic 5 lite i sve osim kamere mi je bilo top. Magic os mi odgovara vise nego bilo koji drugi android. A menjao sam od tad par telefona. Jedino zasto bih uzimao mozda cak i 400 pro ili 600 pro hm7p jeste zbog podrske duze. Kazem opet nisam zahtevan korisnik, volim da bacim koju foto i da mi baterija drzi dobro.Po meni, Magic serija je Magic, pa makar stara i 2 godine. Moj glas ide HM6P
Imao obaPozdrav svima, novi sam na forumu, treba mi pomoc oko odlucivanja sledece kupovine. Hm6p ili samsung s24 ultra. Iskreno baterija i kamera su mi najbitniji, ne igram igrice i to.
Ovo nije lose ni malo. Ja sam nasao Puru 70 pro za te pare, pa sam u nedomici sta raditiNa KP HM6P ima od 370eu na gore u top stanju (ima i za manje losije stanje). i to od prodavaca sa poprično pozitivnih ocena. Best buy definitivno s obzirom da ima bolju kameru od HM7P i da ima veću bateriju. HM7P nema ispod 500eu.
Taj model se kod nas pojavio s' proleća 2024-te..Da li neko ima problem sa honor magich 6 pro, da mu telefon dodje do 40 posto baterije i onda se samo ugasi ili potroši jako brzo bateriju? Neverovatno mi je to jer je telefon star 8 meseci.
Мој сам купио нов у јануару 2025. Немам наведених проблема.Da li neko ima problem sa honor magich 6 pro, da mu telefon dodje do 40 posto baterije i onda se samo ugasi ili potroši jako brzo bateriju? Neverovatno mi je to jer je telefon star 8 meseci.
Dosta ljudi po kupovini telefona na paket, odmah nakon prvih mesec dana pohrle da skinu garanciju na uređaj.Kupljen u yettelu za novu godinu, bio na finom popustu, pa bila dobra kupovina, supruga ga koristim. Telefon je zver, kamera sve je top, al eto taj problem počeo da se pojavljuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari