Za taj novac je kolega sa foruma mogao da kupi nov Magic 7 pro bez garancije.Izgleda da cu, za sada, odustati od Kineskog Honora. Naduo mi lik cenu na 550e. Mno go
![]()
U slucaju da uspem da flesnem osmicu, kakva je onda muka nabudziti?Nikakva šansa na MagicOS 9. Na 8 da.
Osmica je imala u "sebi" već taj snimač. Kasnije verzije su se usaglasile sa EU standardom. Da li je taj snimač toliko neophodan?!U slucaju da uspem da flesnem osmicu, kakva je onda muka nabudziti?
Nije toliko, ali bi mi olaksalo dosta muke. A sta to imam na devetci sto nemam na osmici? Samo nemoj da mi kazes AI zum.Osmica je imala u "sebi" već taj snimač. Kasnije verzije su se usaglasile sa EU standardom. Da li je taj snimač toliko neophodan?!
Odmah sam update-ovao na 9 tako da ne znam za razliku.Nije toliko, ali bi mi olaksalo dosta muke. A sta to imam na devetci sto nemam na osmici? Samo nemoj da mi kazes AI zum.
U slucaju da uspem da flesnem osmicu, kakva je onda muka nabudziti?
Da li je taj snimač toliko neophodan?!
Bilo bi lepo kada bi mi po mi pomogao. Sutra cu da se bacim da nadjem gde ima da se skine osmica.Mala. Zahteva desetak minuta cimanja.
Ja sam na 8.0.0.213, mogu da ti pomognem da ga aktiviraš.
Jeste.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari