Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Od pre 2-3 dana kada punim telefon, dodje do 95% i neće da puni do 100%. U podešavanjima je isključena opcija štednje baterije pri punjenju.
Tačnije, drugo jutro stavljam pred posoa i za to vreme, on zna da napuni do 100%, a sada dva dana zakuca na 95%. Nemam vremena duže da ostavim, ali nije se dešavalo to.

Poslednja izmena:
Приметио сам "сецкање" у разговору. Можда 5-6 секунда не чујем саговорника, а ни он мене. Вратио картицу у S21FE и нема проблема. Да ли је ко имао овај проблем?

Koja si mreža? Uveliko se ugrađuju 5G prijemnici, ali nisu aktivni (bar do decembra i neće biti dok ne stignu licence), prolazi mi kroz glavu da ti se telefon možda ne kači na neki pa otkači kad skonta da nema aktivne mreže.

Rešenje :

Screenshot_20251008_205101_com_android_phone_MSimMobileNetworkSettings.jpg

Nakon nekoliko dana počinje "seckati" i na S21FE. Sad mi je lakše. Ipak nije do Honora. :)

Nisam primetio to seckanje,a baš ga koristim poslovno. Inače ne znam šta bi moglo biti da sada secka i na s21fe?! Loša kartica?!
Pre honora sam baš koristio s21fe i sada ponekad i on nikada nije seckao. Interesantno kako se javljaju neki problemčići sa vremenom...

Nazad
Vrh Dno