Ne moze.Jel može da se isključi onaj dodatni ram? Ne mogu nigde naći
Zato sto mi ne treba 😃😃Ne moze.
Zasto bi zeleo da ga iskljucis uopste?
Ne gubis nista sa njim ukljucenim, zato ti govorim.Zato sto mi ne treba 😃😃
Drugar koji se razume u telefone kaže da smeta čip interne memorije jer na njemu se stalno piše i briše ta virtuelna memorija.Ne gubis nista sa njim ukljucenim, zato ti govorim.
Ako ti ne treba samo ignorisi.
Pitaj drugara koliko ciklusa pisanja i brisanja ima. Sa 512 GB prodje godinu dana dok ne stigne da piše isti blok memorije (pisanje je ravnomerno - bas da bi se postigla ujednačenost broja upisa). Pritom, telefon ima 12 GB RAM-a, pitanje je da li on to i koristi pri normalnom korišćenju.Drugar koji se razume u telefone kaže da smeta čip interne memorije jer na njemu se stalno piše i briše ta virtuelna memorija.
Da ti mozda nije Spotify postavljen za default app za pokretanje muzike?Zna li neko da li postoji podešavanje za sledeću situaciju:
Telefon nema pokrenutih aplikacija, spojim Bluetooth slušalice , tapnem ih dva puta - telefon pokreće Spotify i nastavlja se poslednje puštena numera.
Zašto baš Spotify, da li može to negde da se promeni? Želeo bih da mi se audiobook player tako pokreće, Spotify retko slušam.
Godinu dana se zlopatis sa lošim telefono?Imam ovaj medzk 5 pro već skoro godinu dana i ne vredi ovaj telefon ovolike pare kamera mu nije nesta ima dosta slabosti i mana
Pa kad je los, sto ga ne prodas? Ne znas ti sta je los telefon. Nisi ti svestan kakvu masinu imas samo ajd. Nek me banuje moderaror al ovakvi postovi me izbace iz takta.Imam ovaj medzk 5 pro već skoro godinu dana i ne vredi ovaj telefon ovolike pare kamera mu nije nesta ima dosta slabosti i mana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari