Šta je novo?

Honor Magic 5/Pro/PE

Zdravo. Imam ovaj telefon i imam problem sa whatsapp/viber. Kada sam na video pozivu i hocu da uradim Screen recording izadje mi da ne moze da snimi zvuk jer whatsapp vec koristi mikrofon. Video se snimi ali nema zvuka uopšte.
Da li je neko moze da proveri da li je to i kod njih tako, na bilo kom Honor telefonu?
Da li to može nekako da se podesi ili je to jednostavno tako na Honor telefonima?

Pozdrav svima, sve je naslov rekao, da li je jos nečiji Magic 5 pro ostao na Magic os8 ili je dobijen update na os9? Procitah ceo internet, neki kazu uz pomoc esim-a ide update sto mi je besmisleno. Mozda pak gresim ako je neko probao neka me ispravi. Ili ako je neko uspeo uz promenu regiona to da resi neka javi koji je region posto sam ih presaltao od Južnog Pabiba do kolonije na Marsu i nista. Čak ni TryOut verzije nema. Neki savet, preporuka?
U pitanju je global verzija 12/512gb kupljen ovde.

Prilozi

• Screenshot_20250921_161432.jpg
    Screenshot_20250921_161432.jpg
    41.1 KB · Pregleda: 21
Na A1 jos odavno mi je stigao. Nisam hteo sigurno mesec dana da prelazim zbog snimanja poziva koji se gubi na OS9.

Fotograij esu na 9 mozda i bolje nego kada je telefon izasao, pogotovu nocne.
Ai mod na normalnom modu sam namesti night mod, ali veoma kraci exposure nego na night modu, mozda sekunda, sto je dovoljno da slike budu veoma ostre i osvetljene. Night mode i ne palim
1000044924.jpg1000044081.jpg

Prilozi

• 1000044436.jpg
    1000044436.jpg
    162.2 KB · Pregleda: 9
Citam da nemačkim eSim-om forsirate ažuriranja. Da li ažuriranja stižu za našu regiju regularno ili znaju da ne budu dostupna duže vreme ili uopšte?

Isto i meni je poslednji update kasnio ne nedeljama, nego mesecima nakon što su ovde ljudi pisali da može preko DE e'sima

Stižu sva ažuriranja ovde ili ipak ne i kako upotrebiti DE esim kada nemam?

Desava li se i vama da kad gledate klipove na Instagramu ekran se ugasi a video se nije zavrsio? Kad ga okljucim vise nisam na istom klipu.

Jel ima neko problem sa osvetljenjem, uvek mi je na max, po nekad se samo smanji i ne moze da se pojaca kao da je na auto. :O

Samo da MagicOS 10 ne pokvari bateriju. 2 godine imam ovaj model, nisam ga štedeo, imam i Huawei sat pa je i Bluetooth uključen uvek, brdo email naloga, sve društvene mreže.

1000049416.jpg

Kakav telefon, jedva čekam da vidim da li ćemo dobiti Magic 8 Pro sa tom nekom ludom baterijom od 8k mAh, ovo će uskoro da ide da može 7 dana normalnog korišćenja, evo ja krenuo drugi dan - ostalo 65% haha.

Nerealno dobro su ga ispeglali od 7-9, kao da imam nov telefon sa svim tim promenama i dodacima.

Drugi blokiraju update da ne pokvare kameru I bateriju, Honor radi maltene duplo bolje nego kada se pojavio :)

Nazad
Vrh Dno