Honor Magic4 Pro - Full phone specifications
Za sad samo ponuda u gigatronu?
Preprodaja?
Hvala.Settings-More Connections-NFC On/Off? Ili idi na edit bara pa ubaci ako nemaš ubačenu NFC ikonicu.
Da li može više informacija o modelu?Pozdrav,
Ja sam ga kupio pre par dana, na prvi pogled ostavlja utisak jako kvalitetnog telefona, čim se uzme u ruku primeti se da nije lagan ali da je izuzetno kvalitetan.
Što se tiče ekrana, slika ja perfektna sve izgleda jako lepo na njemu. Zvuk je odličan, stereo i dosta se lepo glasno i razgovetno čuje, tako da će vas ukućani opominjati da malo smanjite. Kamera je za sad odlična, nisam imao mnogo vremena da je testiran, ali vidi se da je reč o vrhunskoj kameri, svidelo mi se opcija da npr, slika se neko društvo i ako je neko trepnuo ili nije ispao lep on kao da napravi više slika i onda sve ispravi sve na slici da budu full nasmejani što me je oduševilo, znači AI radi unapređuje se.
Generalno zadovoljan sam za sad, ovih par dana, moram ga koristiti malo duže pa ću vam preneti neke generalne utiske
Inače sam dugogodišnji korisnik Huawei (P20 pro, P30 pro, P40 pro) Honor 50 i evo sad Magic 4 pro i dalje ne odustajem od Kineza![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari