Šta je novo?

Mobilni telefon Honor 70 ili Note 11 pro+ 5G

Koji mobilni telefon kupiti

Announced

Poznat
Učlanjen(a)
28.09.2022
Poena
40
Pozdrav ljudi, zelim zeni kupiti neki telefon pa sam uzeo neke u razmatranje, zivim vani pa se mogu naci po lepim cenama koje su trenutno ovakve :
Honor H70 - 390€
Note 11 pro+ 5g 6+128 - 329€
Poco F4 5G 8+256gb - 385€
Honor magic 5lite 329€

Sta je po vama best buy? I moze i neka preporuka ako ima nesto bolje.

Supruzi sam kupio Honor Magic5 Lite 6/128 Emerald Green, telefon koji ima jako lep dizajn, bateriju od 5100 mAh koja traje tri puna dana pri normalnoj upotrebi (meni bi verovatno izdržao dva dana), neverovatno izdržljiv ekran otporan na udarce (ovo nismo i nećemo testirati, ali na YT možeš potražiti test u kojem čovek bukvalno ekranom telefona lomi orahe). Punjenje je 40 W i punjača nema u pakovanju, pa koristimo moj od 66 W koji sam dobio kupovinom Honor 70 8+256. Kamere su korektne kod oba modela, malo bolje ima Honor 70, kao i chipset, ali nisam neko ko želi da komentariše kamere jer za fotografije koristim DSLR... Meni baterija na Honor 70 bez problema izgura dan, dan i po pri intenzivnom korišćenju. Ako se budeš dvoumio između ova dva modela, na cenu Magic5 Lite treba dodati i cenu punjača, što će ih cenovno skoro izjednačiti, i u tom slučaju bi moj izbor bio Honor 70.

Pozdrav ljudi, zelim zeni kupiti neki telefon pa sam uzeo neke u razmatranje, zivim vani pa se mogu naci po lepim cenama koje su trenutno ovakve :
Honor H70 - 390€
Note 11 pro+ 5g 6+128 - 329€
Poco F4 5G 8+256gb - 385€
Honor magic 5lite 329€

Sta je po vama best buy? I moze i neka preporuka ako ima nesto bolje.
Što se tiče dizajna Honor Magic5 Lite... Ili Honor 70 ako uz dizajn hoćeš i bolju kameru. Za čipset i performanse POCO F4... Sad na tebi i njoj ja odlučite šta vam je prioritet.

Vrh Dno