Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Posedujem Flex 2 skoro god i po dana. Medjutim kupio sam jako povoljan Honor 7 par meseci star. I sad bi jedan dao bratu. Ja sam vise sebi da ostavim Honor 7. Ali volim da cujem i misljenja ostalih. Pozz
Meni deluje Honor 7 kao bolja opcija na skoro svim poljima, ali nema taj zakrivljeni smek kao Flex 2. Ukoliko se ne varam Huawei u svemu sem u ekranu parira Flexu ili je bolji, ali ti najboljd znas, daj podeli utiske.
Stize mi za par dana taj sto sam uzeo. Poslacei covek sutrabpa do srede, cetvrtka stize. I ja mislim da je Honor 7 bolji izboz. Bolja baterija koja je na Flexu skoro pa katastrofa. SOT kad sam na 3/4 G ispod 3h. Na Wifi podnosljivih 4 do 4 i po mada kad sam ga kupio islo je i preko 5. Ekran ima jako losu regulaciju osvetljenja. U mraku je previse svetao dok je na suncu pretaman. I u toku leta sam imao bas problema sa pregrevanjem. Po hladnom je ok.
Najveca prednost Flexa je mocnom GPU pa svaka igrica rafi na maximume dok je kod Honora grafika slabija strana.
Najvise me zanima da li je Honor 7 brzi od Flexa. Ima 1gb rama vise sto bi trebalo da znaci kod kesiranja. Procesor je na strani Flexa2 ali ni Kirin935 nije los. Imao sam kratko Honor 5x i on je bas sporiji nego Flex2. Smorio me pa ga prodao.
Kad dobijem Honor 7 iznecu utiske i naravno doneti odluku