Šta je novo?

Honor 6X

DukeLander

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
1,205
Videh pre neki dan u MediaMarktu reklamu ali nije ga bilo u radnji da ga probam kakav je...

Da li je neko imao prolike da se poigra,poseduje? Utisci?

Ja nazalost nisam video uzivo ali na papiru jako obecava. Cena od oko 220€ je i vise nego extra za ovakav telefon

Ah da,zaboravih... stavicu link da ne bombardujem slikama i spec:

http://www.gsmarena.com/huawei_honor_6x-8388.php

ima verzija od 3gb/32gb i 4gb/64gb...

U MM verzija od 32 kosta 249e... posto mi riknjava Meizu a treba mi radnicki fon,mislim da vredi te pare...

Poslednja izmena:
Ima li nekih, kada ce stici u Srbiju?

Apsolutno vredi po spacifikacijama. Ne znam da li ima nekih mana kojibsubprijavili korisnici ali je extra fon

[youtube]iXhw0hLmqG0[/youtube]

Brate mili,ne znam samo gde ces kriviti tako telefone osim namerno... :)
Ako hoces jak fon,uzmes CAT...

Elem,stigao mi najzad fon,u paketu sa fonom standardno punjac,usb kejbl i sluske + 32GB SanDisc ultra HD kartica...

Sa mojim prethodnim Meizu M2 Note necu ni da uporedjujem,nema smisla...

U odnosu na supruzin 5x,gde smo istog misljenja sa suprugom:

Lepse,hladnije boje,odaje utisak da je ekran kvalitetniji i da je ostriji iako su iste rezolucije...
Zvuk je lepsi i glasniji na 5x...
Naravno,6x je brzi zbog novijeg HW i SW,vidi se i napredak u EMUI 4.1 ispod haube...

Meni licno 5x nekako deluje ozbiljnije,jace + obrada metala mi je lepsa na poledjini,deluje i oseca se kvalitetnijim od 6x.
Bolje lezi u muskoj ruci jer je robusniji,kockastiji i malo deblji.
6x je zaobljen sa tankim ivicama i stalno imam utisak da ce mi isklizeti iz ruke dok supruzi odlicno odgovara...

Verovatno ce biti menjaza telefona :)

E da,sluske koje stizu sa fonom su nenormalno dobre.Sin uzeo neke skupe sebi za mjuzu i nisu ni blizu Honor sluskama po kvalitetu :)

I zaboravih jos skener otiska: na 5x je starno dobar,na 6x brutalno brz i osetljiv,dosta je samo malo dodirnuti i vec ocitava i registruje...
Testirao sa svima u kuci i ne gresi... :)

Poslednja izmena:
Da dodam: autonomija baterije odlicna.
Sa zescim drndanjem neta,kamere i malo navi bez problema izdrzao 2 dana,imao 38% kada sam stavio na punjac... nista od power savera nije ukljuceno...

Kako ti se cine fotografije kad ih prebacis na comp? Dje si ga uzeo?

Izvini,nisam video ranije...

Fotke su dobre,tj meni su dovoljno dobre,ne trazim savrsenstvo...
Ono sto mi se svidja je brz auto fokus...

Baterija i dalje pobednik, i do 3 dana uz normalno koriscenje...

Vrh Dno