Šta je novo?

Honor 500 kuca na vrata, otkrivene specifikacije ekrana i baterije

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Honor-500.webp

Honor 500 kuca na vrata, otkrivene specifikacije ekrana i baterije​

Novi Honor 500 Pro model izlazi uskoro sa 6.6" ekranom i baterijom od 7000 mAh, uz napredne kamere i nove funkcije

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ta-otkrivene-specifikacije-ekrana-i-baterije/

Pretpostavljam da ta baterija neće biti za Evropsko tržište kao što je bio slučaj do sada. Kamere na 400 Pro su OK super koliko sam video iza recenzije i ne verujem da će tu biti nekog velikog pomaka. Možda u dizajnu malo nešto i eto metalni ram. Što se tiče dimenzije ekrana voleo bih da je još manji npr 6,2 inca ili 6,5 to je sasvim ok i zgodno za korisćenje jer smatram da su manji telefoni kompaktniji i zgodni za upotrebu, staju u džep, manja verovatnoća da će i ispasti iz ruke... Eto baš sam razmišljao da posle Honora 90 pređem na 400 pro jer ne vidim koji je drugi telefon njemu pandam a da ga ima kod operatera ali koliko sam pročitao do kraja godine bi treblo da izađe 500 pro i da li čekati 🤔 a verujem i cena da će mu biti dosta veća nego sto je za 400 pro pogotovo što će dobiti metalni ram tj aluminijumski. Honor kao i Huawei napreduju i prave promene i donose uvek neke inovacije što je za pohvalu.

500 serija neće biti za globalno tržište. Sledeće godine vjerovatno u isto vrijeme kad je predstavljena serija 400 za globalno tržište biće predstavljena Honor 600 serija. Tako to honor godinama unazad radi.

Nazad
Vrh Dno