Šta je novo?

Honor 400 (pro)

Pozdrav, ima li neko da je kupio obican 400? Kakvi su utisci? Takodje, da li bi pre uzeli polovan s23 ili h400?
Vec dugo sam na iphone 12 pa razmisljam o kupovini…
Ja imam 200 Pro, devojka običan s23.

Sad Honor 200 Pro je bolji od 400 ali možeš izvući generalno zaključak.
Kamere zavisi, stvarno honor ima dosta "ispranije" boje od samsunga ali kvalitet samih slika je isti, nekad bolje odradi samsung, nekad honor.
Baterija na 400 će da ti traje mnogooo duže nego na s23.
Peocesor i performanse su na strani samsunga.
Sam displej, verovatno je bolji na samsungu ali je veći na honoru, a i odličan displej ima i honor, tako da tu možeš da biraš da li hoćeš veći ili manji telefon.
Honorov Magic UI je dosta sličan ios-u tako da će ti prelazak biti mnogo lakši nego na samsung.
Ako te još nešto zanima, pitaj slobodno.

Jel ima neko problem sa notifikacijama za gmail? Ne stizu gotovo nikad, a sve zivo popaljeno po opcijama i sve dozvole ok.

Ja imam 200 Pro, devojka običan s23.

Sad Honor 200 Pro je bolji od 400 ali možeš izvući generalno zaključak.
Kamere zavisi, stvarno honor ima dosta "ispranije" boje od samsunga ali kvalitet samih slika je isti, nekad bolje odradi samsung, nekad honor.
Baterija na 400 će da ti traje mnogooo duže nego na s23.
Peocesor i performanse su na strani samsunga.
Sam displej, verovatno je bolji na samsungu ali je veći na honoru, a i odličan displej ima i honor, tako da tu možeš da biraš da li hoćeš veći ili manji telefon.
Honorov Magic UI je dosta sličan ios-u tako da će ti prelazak biti mnogo lakši nego na samsung.
Ako te još nešto zanima, pitaj slobodno.
Iskreno sad me vec brine ovaj gen 7 procesor, kako ce se ponasati za jedno dve tri godine posto nemam obicaj da cesto menjam telefone. Moracu da ga nadjem negde izlozenog da pogledam i uzivo. Hvala za pomoc!

Iskreno sad me vec brine ovaj gen 7 procesor, kako ce se ponasati za jedno dve tri godine posto nemam obicaj da cesto menjam telefone. Moracu da ga nadjem negde izlozenog da pogledam i uzivo. Hvala za pomoc!
Ja kada sam kupovao pre par meseci moj telefon sam bio ubeđen da ću uzeti običan 200, ali sam odlučio da platim više za 200 Pro i budem miran bar 4 godine naredne. Tako da bih ti savetovao ako nećeš uskoro menjati ili honorov pro model neki ili s23.

Na duže razdoblje bolje ići na Honor 400 Pro ili 200 Pro, iako SD7 Gen 3 uopće nije loš....

Nazad
Vrh Dno