Pozdrav, dakle, poslao sam upit za Honor HR, vezano uz problem s BT i dobio odgovor "
oštovani,
Hvala što ste kontaktirali HONOR korisničku podršku
Preporučujemo sljedeće korake kako bismo pokušali riješiti problem:
Resetirajte mrežne i Bluetooth postavke:
Idite u Postavke > Sustav > Opcije resetiranja > Resetiraj Wi-Fi, mobilne i Bluetooth postavke.
Napomena: time će se ukloniti svi spremljeni Wi-Fi i Bluetooth uređaji.
Ponovno pokrenite uređaj nakon resetiranja postavki.
Ako se problem nastavi i nakon toga, preporučujemo kao sljedeći korak:
Vraćanje uređaja na tvorničke postavke (nakon sigurnosne kopije podataka).
Ako ni to ne riješi problem, ljubazno Vas molimo za malo strpljenja do sljedeće nadogradnje softvera, koja bi mogla donijeti trajno rješenje."
Prije nego što sam dobio odgovor, vratio sam uređaj na tvorničke postavke, jer sam također primjetio da se uređaj čudno ponaša, a na kraju shvatio da je moguće to da sam prebacivao postavke sa s23 i da je tu nastao neki konflikt. Drugi put sam napravio clean reset i naknadno sve podešavao i moram priznati da uređaj radi daleko bolje i evo 3.dan BT radi OK.
S23 je imao nakon zadnjeg updejta mušica, i to me stvarno počelo živcirati, da je uređaj još uvijek solidan - je, ali nie to to više, a htio sam uzeti uređaj s većim ekranom - ni sam požalio. Prvobitno sam htio S25+ ali ako usporedim cijenu od 850 eur sa 400pro od 435 eur a razlika nije dupla - radije kupil sinu drugi pa obojica imamo solidne uređaje.
Nakon 2 tj, rekao bi jedino da je stabilizacija videa nešto lošija na honoru, ali ostalo više manje mi radi super.