Šta je novo?

Honor 400 pro bluetooth problem

Davor1971

Zapažen
Učlanjen(a)
14.06.2025
Poena
2
Pozdrav, koristim uređaj 1 tj, prešao sa S23 na njega, najviše radi ekrana. Uglavnom, kamera je ok, lošija stabilizacija videa nego na S23, dok je sve ostalo više-manje ok. Osim jedne stvari - bluetooth. Naime, zadnja 3 dana 1x na dan ostanem bez BT, ali ne kao isključi se nego nestane. Kako to izgleda vidite prilog. Ja ga uključim - on se isključi nakon 4-5 sek. Sve živo sam probao i ništa, osim factory reseta (zadnja opcija). Jedino kako makar privremeno vratim bt je da uređaj isk. na 1min pa opet uključim. Dal netko ikad imao taj problem i šta bi to moglo da bude?

Prilozi

• Screenshot_20250614_144726_com_android_settings_Settings$BluetoothSettingsActivity.jpg
    Screenshot_20250614_144726_com_android_settings_Settings$BluetoothSettingsActivity.jpg
    63.5 KB · Pregleda: 29
Pozdrav, koristim uređaj 1 tj, prešao sa S23 na njega, najviše radi ekrana. Uglavnom, kamera je ok, lošija stabilizacija videa nego na S23, dok je sve ostalo više-manje ok. Osim jedne stvari - bluetooth. Naime, zadnja 3 dana 1x na dan ostanem bez BT, ali ne kao isključi se nego nestane. Kako to izgleda vidite prilog. Ja ga uključim - on se isključi nakon 4-5 sek. Sve živo sam probao i ništa, osim factory reseta (zadnja opcija). Jedino kako makar privremeno vratim bt je da uređaj isk. na 1min pa opet uključim. Dal netko ikad imao taj problem i šta bi to moglo da bude?
Nadam se da moderatori neće obrisati post, pošto nije direktan odgovor na problem. Zanima me kako si zadovoljan telefonom sem ovog očitog problema, što baš nije pohvalno za honor da ima takve probleme na novom telefonu. A s obzirom da si prešao sa samsunga na honor, zanima me tvoje mišljenje, može i u dm da ne zatrpavamo temu. Pošto se i sam dvoumim između samusnga i 400 pro. Pozdrav

Pozdrav, dakle, poslao sam upit za Honor HR, vezano uz problem s BT i dobio odgovor "
oštovani,

Hvala što ste kontaktirali HONOR korisničku podršku

Preporučujemo sljedeće korake kako bismo pokušali riješiti problem:

Resetirajte mrežne i Bluetooth postavke:
Idite u Postavke > Sustav > Opcije resetiranja > Resetiraj Wi-Fi, mobilne i Bluetooth postavke.
Napomena: time će se ukloniti svi spremljeni Wi-Fi i Bluetooth uređaji.

Ponovno pokrenite uređaj nakon resetiranja postavki.

Ako se problem nastavi i nakon toga, preporučujemo kao sljedeći korak:
Vraćanje uređaja na tvorničke postavke (nakon sigurnosne kopije podataka).

Ako ni to ne riješi problem, ljubazno Vas molimo za malo strpljenja do sljedeće nadogradnje softvera, koja bi mogla donijeti trajno rješenje."

Prije nego što sam dobio odgovor, vratio sam uređaj na tvorničke postavke, jer sam također primjetio da se uređaj čudno ponaša, a na kraju shvatio da je moguće to da sam prebacivao postavke sa s23 i da je tu nastao neki konflikt. Drugi put sam napravio clean reset i naknadno sve podešavao i moram priznati da uređaj radi daleko bolje i evo 3.dan BT radi OK.

S23 je imao nakon zadnjeg updejta mušica, i to me stvarno počelo živcirati, da je uređaj još uvijek solidan - je, ali nie to to više, a htio sam uzeti uređaj s većim ekranom - ni sam požalio. Prvobitno sam htio S25+ ali ako usporedim cijenu od 850 eur sa 400pro od 435 eur a razlika nije dupla - radije kupil sinu drugi pa obojica imamo solidne uređaje.

Nakon 2 tj, rekao bi jedino da je stabilizacija videa nešto lošija na honoru, ali ostalo više manje mi radi super.

Dobro je da je problem bio
Pozdrav, dakle, poslao sam upit za Honor HR, vezano uz problem s BT i dobio odgovor "
oštovani,

Hvala što ste kontaktirali HONOR korisničku podršku

Preporučujemo sljedeće korake kako bismo pokušali riješiti problem:

Resetirajte mrežne i Bluetooth postavke:
Idite u Postavke > Sustav > Opcije resetiranja > Resetiraj Wi-Fi, mobilne i Bluetooth postavke.
Napomena: time će se ukloniti svi spremljeni Wi-Fi i Bluetooth uređaji.

Ponovno pokrenite uređaj nakon resetiranja postavki.

Ako se problem nastavi i nakon toga, preporučujemo kao sljedeći korak:
Vraćanje uređaja na tvorničke postavke (nakon sigurnosne kopije podataka).

Ako ni to ne riješi problem, ljubazno Vas molimo za malo strpljenja do sljedeće nadogradnje softvera, koja bi mogla donijeti trajno rješenje."

Prije nego što sam dobio odgovor, vratio sam uređaj na tvorničke postavke, jer sam također primjetio da se uređaj čudno ponaša, a na kraju shvatio da je moguće to da sam prebacivao postavke sa s23 i da je tu nastao neki konflikt. Drugi put sam napravio clean reset i naknadno sve podešavao i moram priznati da uređaj radi daleko bolje i evo 3.dan BT radi OK.

S23 je imao nakon zadnjeg updejta mušica, i to me stvarno počelo živcirati, da je uređaj još uvijek solidan - je, ali nie to to više, a htio sam uzeti uređaj s većim ekranom - ni sam požalio. Prvobitno sam htio S25+ ali ako usporedim cijenu od 850 eur sa 400pro od 435 eur a razlika nije dupla - radije kupil sinu drugi pa obojica imamo solidne uređaje.

Nakon 2 tj, rekao bi jedino da je stabilizacija videa nešto lošija na honoru, ali ostalo više manje mi radi super.
Pro super je što si uspeo da rešiš problem sa bt fabričkom resetom, i pozitivna informacija za sve potencijalne kupce da je sa bt sve ok. Kako si zadovoljan generalno fotkama na 400 pro u odnosu na S 23?

Dobro je da je problem bio

Pro super je što si uspeo da rešiš problem sa bt fabričkom resetom, i pozitivna informacija za sve potencijalne kupce da je sa bt sve ok. Kako si zadovoljan generalno fotkama na 400 pro u odnosu na S 23?
Sve u svemu je bolji, ja imao s23 8/128, tako da je 12/512 super radi memorije pogotovo. Čitać prsta je jako brz, brži od s23 i a na s23 sam morao s vremena ne vreme ispočetka staviti ostiske jer jednostavno neće očitati kako treba.
Jači zvučnici, ugodnje za čitanje i radi većeg zaslona ali i boja jer nisu nabrijane kao kod samsunga. Toliko kritizirani nedostatak proximity senzora, u biti ima ultrasonic i radi bar za sad odlično, u 2tj ni jedan prekid, na kraju karjeva i A53 nema fizički nego virtualni i nikad problema imao. Ima i to svojih mušica, npr ako si u nekom vodoravnom položaju, tipa u krevetu, moguće je da se neće isključit ekran, no opet, nisam sve isprobao, ali evo do sada - bez problema. Za do 500e ako ga nađeš odličan mob. Ako te još nešto zanima - pucaj :)

Nazad
Vrh Dno