Dejan321
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2021
- Poena
- 95
Vala jes 46000
U A1 Honor 200 Pro izađe 46.000 din. na 24 rate uz tarifu Neo 24 .
U A1 Honor 200 Pro izađe 46.000 din. na 24 rate uz tarifu Neo 24 .
A koliko je neo 24 mesecno?U A1 Honor 200 Pro izađe 46.000 din. na 24 rate uz tarifu Neo 24 .
2999A koliko je neo 24 mesecno?
U radnji sa fiskalnim je od 80 do 90,gde nadje za 60^To mu onda uspadne oko 65.000. U legalnoj prodavnici sa fiskalnim vidim ima za 60.000.
Sad, nije neka razlika ali može ta pretplata bez telefona da se izboksuje dosta jeftinije
A gde ti nađe 80 do 90.U radnji sa fiskalnim je od 80 do 90,gde nadje za 60
Uzeo honor 200 prvi dojmovi su odlični.Nemam bas nikakve zamjerke mozda nije tipkovnica po mome ukusu ali sve drugo je super.Ne grije se kamere su solidne nisu nista specijalno ali za tu cijenu (ja sam ga platio 510 eura) činu mi se odlične,ekran mi djeluje isto super samo da ima jos barem malo više svjetline jer vani na suncu nije da se nevidi ali bar jos 10ak posto da je svijetliji.Šta bi s ekipom koja je kupila telefon? Doduše, sve je isto - telefon je, ako ste koristili Huavei ili Honor, postao dosadan... Napredak je čudesni portret mod. Valjda fotka okinuta s pola metra ne treba da bude osnov za marketinšku kampanju! O.K. je Honor/Huavei, posle par godina u sekti postaje dosadan... Mislim i da je preskup
Potpuno ista priča je i za pravna u Yettelu. Više ne uzimamo preko njih ništa.^ Naravno. Još nisam naišao na ponudu da se isplati preko operatera. Naravno, govorim za fizička lica. Za pravna je potpuno druga priča
Pa i nisu se pretrglu sa nizom cenom ,kolko bese 80k,evo po radnjama vec od 81,5k ih ima pa nagoreU pretprodaji do 1.jula nije bilo poklona već niža cena,posle 1.jula idu pokloni,zvučnik,sat i ne znam šta još ali tada je veća cena telefona.
PocoF6 košta 400e ali na KP i zbog čega ima jači hardver od H200pro?I još u temi za Poco F6 da pitaš gde on u poređenju sa tih 4-5 koliko se dvoumiš, mada je on 400e a ima najjači hardver. Da ne ideš od teme do teme i pitaš za poređenje u svakoj posebno, možeš i otvoriti temu za poređenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari