Šta je novo?

Honor 200 Pro

A bez telefona?

Onda račun nije dobar?

3000 x 24 +46 000 = 72 000 + 46 000 = 118 000 din na 2 god. Kako ovo nije puno?

Nije ni ovo dobar račun,u svakom slučaju moraš plaćati neku pretplatu.Računaš razliku izmešu dve cene sa i bez telefona a ona je 24x800din plus 24x1917 i to je stvarno dobra cena za ovaj telefon jer ispadne nekih 15000 manje nego što je telefon koštao u pretprodaji.

^To mu onda uspadne oko 65.000. U legalnoj prodavnici sa fiskalnim vidim ima za 60.000.
Sad, nije neka razlika ali može ta pretplata bez telefona da se izboksuje dosta jeftinije

Poslednja izmena:
Nzm al znam da uvek preko operatera ispadne skuplje. Licno iskusio na svojoj kozi.

^ Naravno. Još nisam naišao na ponudu da se isplati preko operatera. Naravno, govorim za fizička lica. Za pravna je potpuno druga priča

^ pretplatu plaćaš svejedno u bilo kojoj mreži, jedino ako se koristi broj na dopunu - to je druga priča . Honor 200 Pro je baš dobra kupovina u A1 sad .

Izvinjavam se što dupliram post (nisam mogao da ga izmenom) ... Vidim da ljudi pričaju i za Honor 200 pa evo računice i ponude :

Screenshot_20240708_075739_Facebook.jpg

Šta bi s ekipom koja je kupila telefon? Doduše, sve je isto - telefon je, ako ste koristili Huavei ili Honor, postao dosadan... Napredak je čudesni portret mod. Valjda fotka okinuta s pola metra ne treba da bude osnov za marketinšku kampanju! O.K. je Honor/Huavei, posle par godina u sekti postaje dosadan... Mislim i da je preskup
Uzeo honor 200 prvi dojmovi su odlični.Nemam bas nikakve zamjerke mozda nije tipkovnica po mome ukusu ali sve drugo je super.Ne grije se kamere su solidne nisu nista specijalno ali za tu cijenu (ja sam ga platio 510 eura) činu mi se odlične,ekran mi djeluje isto super samo da ima jos barem malo više svjetline jer vani na suncu nije da se nevidi ali bar jos 10ak posto da je svijetliji.
Još da nadodam videozapis me iznenadio stabilizacija je stvarno vrhunska a magic os jos istražujem iako mi djeluje u nekim stvarima meni drazi od one ui(dolazim sa samsung a52s)

^ Naravno. Još nisam naišao na ponudu da se isplati preko operatera. Naravno, govorim za fizička lica. Za pravna je potpuno druga priča
Potpuno ista priča je i za pravna u Yettelu. Više ne uzimamo preko njih ništa.

Je li netko prednaručio honor 200/200 pro pa da ima neke poklone od samog honora uz to

U pretprodaji do 1.jula nije bilo poklona već niža cena,posle 1.jula idu pokloni,zvučnik,sat i ne znam šta još ali tada je veća cena telefona.

U pretprodaji do 1.jula nije bilo poklona već niža cena,posle 1.jula idu pokloni,zvučnik,sat i ne znam šta još ali tada je veća cena telefona.
Pa i nisu se pretrglu sa nizom cenom ,kolko bese 80k,evo po radnjama vec od 81,5k ih ima pa nagore

Ovde u Kini je 200 pro 12Gb+256GB nesto manje od 430 evra. Samo da skontam da li ovaj telefon kupljen u Kini ce nesmetano raditi i u Srbiji.

Gde je Honor 200 pro u poredjenju sa OnePlus 12r (naglasak na R)?
Rekao bih hardverski malo bolji Honor ali mozda materijali bolji na Oneplus?
Tu su negde i sa cenom, sta biste pre uzeli ako biste biralj izmedju ova 2 modela?

I još u temi za Poco F6 da pitaš gde on u poređenju sa tih 4-5 koliko se dvoumiš, mada je on 400e a ima najjači hardver. Da ne ideš od teme do teme i pitaš za poređenje u svakoj posebno, možeš i otvoriti temu za poređenje.

ih, nemoj da si na kraj srca, pa i jesu ovakve teme malo i za off a da se opet dodiruje glavna tema 😊

I još u temi za Poco F6 da pitaš gde on u poređenju sa tih 4-5 koliko se dvoumiš, mada je on 400e a ima najjači hardver. Da ne ideš od teme do teme i pitaš za poređenje u svakoj posebno, možeš i otvoriti temu za poređenje.
PocoF6 košta 400e ali na KP i zbog čega ima jači hardver od H200pro?

uzeo preko mtela, cijena je oko 1150 KM na rate 24 mjeseca, uz produzenje ugovora, cekam da mi stigne, dodje li zastitna folija na njemu i maskica ?
p.s.
nasao da ima folija od kolege iznad u postu, dobijam i punjac, ja se cudim sto je to lik iz Mtela naglasio, znaci inace punjac nije u pakovanju ?

Како су почели - добро је и да добијемо телефон у паковању :ROFLMAO:

Чист безобразлук. Као што једном рекох, замислите да продавци телевизора "због екологије" одлуче да не убацују даљинце уз ТВ. Имате стари, какве везе има.

Razumem da Briselski seljaci kao vode računa o ekologiji ali da Honor ne ubaci silikonsku masku od dva dolara....

Nazad
Vrh Dno