Šta je novo?

Homeworld Shipbreakers

G!!!

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
780
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360
Mobilni telefon
s24u
Steam
mocnijogurt
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Secate se price o nezavisnom studiju Blackbird Interactive koji je razvijao Hardware Shipbreakers
http://www.youtube.com/watch?v=hSn6qk5OoHM

Svi su bili odusevljeni koliko atmosfera podseca na homeworld

A onda se svi secam kako je pukao THQ i Gearbox je otkupio licencu za Homeworld

E pa Gearbox daje licencu i lovu ekipi koja je radila na Hardware naslovu i od sada cekamo Homeworld Shipbreakers !

http://www.polygon.com/2013/9/1/4684456/gearbox-homeworld-ip-hardware-shipbreakers

fenomenalan obrt :)

Wow, jako dobre vesti. Za sada igra izgleda super, jos oni zvukovi i mapa, ah moram da obrnem HW ponovo :)

Svemirske bitke se podrazumevaju, zar ne?

pa ne znam sada sta ce biti od svega :) dobili su silnu lovu i licencu

ovo je trebao biti spiritualni nasavak homeworlda kao fazon prequela, a sta ce sada da iskombinuju tek treba da objave

nadajmo se da gearbox neće imati prste između,sem što su dali pare i licencu,neka ostane na tome....

nadajmo se da gearbox neće imati prste između,sem što su dali pare i licencu,neka ostane na tome....

u izjavi su i rekli da razvoj igre daju BBI-u jer nemaju iskustva sa razvojem rts-ova

BlackBird interactive su osnovale neke bivse face iz Relica (jedan je i osnivac Relic-a) i oni su nekada radili na Homeworldu, i pokusli su i sami da kupe Homeworld licencu ali ih je gearbox pretekao... nakon toga su se sreli i dogovorili sta ce i kako ce :)

Izbacice HW i HW2 remake? A sta je sa HW: Catalysm? Najbolje HW igra a nece dobiti remake?

meni je bolja od keca, ne po prici i atmosferi (jer zaboga kec je kec - prvi dozivljaj homeworlda je priceless)

ali kataklizma je teza, izazovnija, od misija nikad nisi znao sta da ocekujes, nelinearno istrazivanje tehnologija i specijalnih skillova je odlicno (biras kada ces koju tehnologiju da istrazujes i koje module na brod da dodajes naspram cega korigujes stil igranja), fenomenalno osmisljene jedinice i njihove sposobnosti, interfejs je tvikovan da bude funkcionalniji... sve to iz nekih uglova kataklizmu stavlja daleko ispred keca

ali dozivaljaj i prvi kontakt sa homeworldom te bukvalno oduva :)

sto se mene tice bolje da prave hd bez dvojke a sa kataklizmom

Gde ste procitali da ce uradite te HD verzije?

Nazad
Vrh Dno