MolekularniMrav
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.05.2014
- Poena
- 51
Postovani forumasi,
Zelim da nabavim jedan HTIB. Znam da all-in-one ima svoje nedostatke, ali mi je to najpovoljnija varijanta koja ispunjava moje zelje. Nadam se da mozete da mi pomognete oko izbora.
Gledam neke Pioneer, LG i Samsung modele, ali me i dalje muce sledece stvari:
- Da li se Cinavia aktivira i kada se pustaju filmovi sa USB-a i putem DLNA? Da li se znaju modeli koji nece praviti problem sa ovim?
- Kako funkcionisu eksterni titlovi putem DLNA? Da li je potreban poseban server sa podrskom, da li individualni modeli kucnih bioskopa prave problem? Pri tome ne bih transcodovao ako ne moram.
Od karakteristika mi je bitno:
- USB i DLNA podrska (MKV, mp3, aac, FLAC)
- Opticki i HDMI ulaz (za vezivanje laptop-a, Xbox-a i TV-a)
- FM radio
- Bluetooth podrska (pozeljno)
- Wi-Fi (pozeljno, mada moze samo i ethernet)
- Internet radio (pozeljno)
- Tallboy speakers (barem prednji, ali bi preziveo i samo sa satelitima). Pored ovog, ono sto gledam je da ima pristojan zvuk za muziku. Ne trazim vrhunski zvuk, nisam audiofil, ali ipak da nije krs.
Modeli koje sam gledao su:
- Pioneer MCS-434 (Nema BT)
- Pioneer MCS-838 (Tallbay zvucnici, nema BT)
- LG BH7540T
- Samsung HT-F6500 (ima i BT)
- Sony BDV-E2100 (mada, Sony i Cinavia je sinonim, zar ne?)
Kakva su vasa iskustva, sta vi preporucujete?
Zelim da nabavim jedan HTIB. Znam da all-in-one ima svoje nedostatke, ali mi je to najpovoljnija varijanta koja ispunjava moje zelje. Nadam se da mozete da mi pomognete oko izbora.
Gledam neke Pioneer, LG i Samsung modele, ali me i dalje muce sledece stvari:
- Da li se Cinavia aktivira i kada se pustaju filmovi sa USB-a i putem DLNA? Da li se znaju modeli koji nece praviti problem sa ovim?
- Kako funkcionisu eksterni titlovi putem DLNA? Da li je potreban poseban server sa podrskom, da li individualni modeli kucnih bioskopa prave problem? Pri tome ne bih transcodovao ako ne moram.
Od karakteristika mi je bitno:
- USB i DLNA podrska (MKV, mp3, aac, FLAC)
- Opticki i HDMI ulaz (za vezivanje laptop-a, Xbox-a i TV-a)
- FM radio
- Bluetooth podrska (pozeljno)
- Wi-Fi (pozeljno, mada moze samo i ethernet)
- Internet radio (pozeljno)
- Tallboy speakers (barem prednji, ali bi preziveo i samo sa satelitima). Pored ovog, ono sto gledam je da ima pristojan zvuk za muziku. Ne trazim vrhunski zvuk, nisam audiofil, ali ipak da nije krs.
Modeli koje sam gledao su:
- Pioneer MCS-434 (Nema BT)
- Pioneer MCS-838 (Tallbay zvucnici, nema BT)
- LG BH7540T
- Samsung HT-F6500 (ima i BT)
- Sony BDV-E2100 (mada, Sony i Cinavia je sinonim, zar ne?)
Kakva su vasa iskustva, sta vi preporucujete?