Šta je novo?

HOI2 Doomsday, tehnicka pomoc

vazquez

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
03.01.2006
Poena
309
Ako iko zna, molim za bilo kakav savet... Igra je fenomenalna, to stoji, ali frustracije oko brzine iste dovode me do granice ludila... Naime, sad sam negde u 1947. godini, a framerate je porazavajucih, jednocifrenih 7-9 fps, sa tendencijom padanja i do 5, i rasta maximalno do 15 fps (mereno FRAPS-om)... Lag prilikom upotrebe misa je vise nego izludjujuci, mada je sve i donekle podnosljivo kada je brzina setovana na very slow ili slow, ali sve preko toga je katastrofa, a stvarno nemam zivaca da zadam zadatke armijama i onda cekam 1/2 sata dok se bitke ne zavrse...
Komp je skoro pa krs, ali po onome sto autori isticu oko potrebne konfiguracije, trebao bi da fura Doomsday lagano, dakle...

AMD XP 2000+
512 MB RAM
GeForce 4 mx440 (znam, ali ipak se ovde samo poneki sprajtovi pojavljuju)
ostalo mislim da je nebitno...

Sve bez virusa, spywarea, registry regulisem sa 3 razlicita programa, HDD 40GB defragmentisan, tek oko polovine zauzeto, ali NECE, pa NECE...
Ni Rivatuner, RAM Saver PRO i ostale alatke (pomocu kojih sam PES doterao na GF4 mx440 na 60fps, sta god da se desava) ne pomazu... :S:

STA RADITI??????

Pogledaj jel ima neki patch na zvanicnom sajtu...

Yep, to nisam spomenuo, instaliran poslednji patch 1.2 sa zvanicnog sajta, ali slaba vajda... :wall:

Vrh Dno