Ako iko zna, molim za bilo kakav savet... Igra je fenomenalna, to stoji, ali frustracije oko brzine iste dovode me do granice ludila... Naime, sad sam negde u 1947. godini, a framerate je porazavajucih, jednocifrenih 7-9 fps, sa tendencijom padanja i do 5, i rasta maximalno do 15 fps (mereno FRAPS-om)... Lag prilikom upotrebe misa je vise nego izludjujuci, mada je sve i donekle podnosljivo kada je brzina setovana na very slow ili slow, ali sve preko toga je katastrofa, a stvarno nemam zivaca da zadam zadatke armijama i onda cekam 1/2 sata dok se bitke ne zavrse...
Komp je skoro pa krs, ali po onome sto autori isticu oko potrebne konfiguracije, trebao bi da fura Doomsday lagano, dakle...
AMD XP 2000+
512 MB RAM
GeForce 4 mx440 (znam, ali ipak se ovde samo poneki sprajtovi pojavljuju)
ostalo mislim da je nebitno...
Sve bez virusa, spywarea, registry regulisem sa 3 razlicita programa, HDD 40GB defragmentisan, tek oko polovine zauzeto, ali NECE, pa NECE...
Ni Rivatuner, RAM Saver PRO i ostale alatke (pomocu kojih sam PES doterao na GF4 mx440 na 60fps, sta god da se desava) ne pomazu... :S:
STA RADITI??????
Komp je skoro pa krs, ali po onome sto autori isticu oko potrebne konfiguracije, trebao bi da fura Doomsday lagano, dakle...
AMD XP 2000+
512 MB RAM
GeForce 4 mx440 (znam, ali ipak se ovde samo poneki sprajtovi pojavljuju)
ostalo mislim da je nebitno...
Sve bez virusa, spywarea, registry regulisem sa 3 razlicita programa, HDD 40GB defragmentisan, tek oko polovine zauzeto, ali NECE, pa NECE...
Ni Rivatuner, RAM Saver PRO i ostale alatke (pomocu kojih sam PES doterao na GF4 mx440 na 60fps, sta god da se desava) ne pomazu... :S:
STA RADITI??????