Šta je novo?

Hogs of War 2

Koliko sam se samo razbijao od ove igre na PS:)

Jipiiiii :banana:
Jedna od najboljih igara koje sam igrao. Kad se samo sjetim koliko sam dana izgubio igrajući i ponavljajući neke mape po 1000 puta.
Fora je bila da ne izgubiš ni jednog vojnika da bi mogao da ih unapredjuješ. Fenomenalna igra

Lepa vest
Kec je bio odlican, prelazio sam ga vise puta dok mi se nije smucio( to je bilo ko zna kad :)

Poslednja izmena:
Ma multiplayer je sabijao. Pogotovo kad se igra ffa :))

Meni je kampanja bila bas gotivna

za mp vise sam gotivio wormse

hehehe! vrh! sjajno! kako ono beshe? BORN TO BACON!?

Ili Born to Grill beše :)

Steta sto nema nekih novijih vesti po netu, sem ove jedine koja datira jos iz februara.

250px-Hogs_of_War_boxart.jpg

btw prvi deo postoji i za PC. Radi na xp sp2 bez problema. Postoji cak i rezolucija 1024 x 768 :p

au jedva chekam:banana: imam sada na kompu prvi deo idem da se podsetim :)

Odlicni su Hogsi :) Podsecaju me na gice komandose (crtani film, samo bez ovchica)

Poslednja izmena:
Steta sto nema nekih novijih vesti po netu, sem ove jedine koja datira jos iz februara.

250px-Hogs_of_War_boxart.jpg

btw prvi deo postoji i za PC. Radi na xp sp2 bez problema. Postoji cak i rezolucija 1024 x 768 :p
Pa naravno da ima za pc verujem da je na njemu vecina i igrala.

Grešiš weasel, većina je ovo igrala na Sony kecu...

MMM, kad se podsetim neprospavanih noći... okupi se društvo, ide pijanka, i igramo 2 na 2...

pa kad se zezneš, i padne granata ispred protivnika u vodu... ali kad ti krene, pa pogodiš tačno, da prase upadne u vodu, i počne da pliva napolje, pa se udavi, e to je stvarno vrh...

Jedino one navođene rakete uvek bile malo problem, pošto dosta brzo idu, pa pod dejstvom alkohola i ne ide upravljanje baš najbolje... ;)

Pa to ovi sto nisu imali kompjuter :p

Igra je za pc izasla 2-3 meseca posle izlaska na PS tako da ko je imao komp :)

Poslednja izmena:
I ja sam igrao na PC, to mi je bila jedna od prvih igara kad sam kupio računar

Od ove igre izgleda nema nista :( Beda ziva :(

re

igra je odlicna igrao sam je na sony1 sad na pc-ju presao sam da budu skoro svi heroji, igra je odlicna, jedino crvici su slicni nista vise...

Nazad
Vrh Dno