Šta je novo?

Hocu tishi kuler za Ati 9550 256ddr

Mares

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
620
e, pre neki dan sam se menjao sa drugom graf. kartica i dobio sam ati 9550ge/td 256ddr (njemu dao ati 9550ge/td 128ddr) ... e sad poshto se na ovoj ventilator malo jache chuje nego na prethodnoj koju sam dao (ima aktivno hladjenje), hteo bi nekako da ga utisham pa me interesuje da li ima neki tih kuler za nju? ... ne znam ni kako se krecu cene toga, dao bi mozda max 10e za to, pa ako za te pare ima neka ''tiha'' varijanta mozete je preporuchiti ...

ne znam da li je pametno da se stavi neki pasivni hladnjak, mada ja ovu drzim kloknutu pa kontam da je bolje da ima aktivno hladjenje.

ja sam na mom power color ati radeon 9550 128bit drzao xilence pasivac za chipset, super je radilo, nikakvi problemi, radi i dan danas.

mogao bi da stavish verovatno neki pasivan hladnjak, pod uslovom da je ne OC

Ne isplati ti se da dajes 10e za kuler kad ti karta vredi 10-ak evra. Ako si vec hteo da menjas mogao si da nadjes Gigabyteovu 9550 pasivnu sa 256 MB. Probaj da podmazes taj kuler ili prodaj kartu i juri nesto pasivno u tom rangu/ceni.

aha pa ok onda cu videti tu pasivnu varijantu

Covece skini taj stari kuler i samo nabudzi neku 8-cu ispod karte. Nema boljeg hladjenja :D

i eventualno nabudzish jedan chipset pasivac ispod te osmice i vozi mishko :) overklokuj karticu koliko god mozesh :)

eeeeeeeee to je bila karta, dodushe ja sam imao 128mb verziju
sa 250/400 na 425/550 sa pasivcem, bolest

Poslednja izmena:
pa da, to je nista drugo do underclocked 9600pro :p

moja je shljakala sa 9600xt biosom :)

shta znam, ja imam MSI primerak i mogu da je kloknem do 350/260 .... ovu prethodnu asus 9550 sa 128ddr sa je ishla 400/250

Vrh Dno