Amon_Ra je napisao(la):Hocu da ga instaliram na jednoj posebnoj particiji [5GB]. Recite mi koja je poslednja verzija Red Hat-a i da li ga neko ima sa Novog Bgd-a pa da ga pozajmim i nasnimim.
I da li je komplikovano instalirati ga jer bas veze nemam...
Amon_Ra je napisao(la):Zato sam ja i odredio "samo" 5GB jer necu instalirati velike programe na tu particiju - samo hocu da vidim kako izgleda Linux.
Nesho posto se ti koliko-toliko razumes u Linux - da li kod nas moze da se nabavi SuSE o kome Silver prica?
delimir je napisao(la):Znači 5 giga je dovoljno za instalaciju RedHat-a 7.x?
A da li je za obične korisnike možda bolji Mandrake?
Amon_Ra je napisao(la):Zato sam ja i odredio "samo" 5GB jer necu instalirati velike programe na tu particiju - samo hocu da vidim kako izgleda Linux.
Nesho posto se ti koliko-toliko razumes u Linux - da li kod nas moze da se nabavi SuSE o kome Silver prica?
Nije mi gajbi dao sam ortaku, ali bi on trebao u ponedeljak da mi vrati, pa mozes onda da dodjes po Linux, tj ponesi prazne cd-je da ti nareckam, posto i meni treba.Amon_Ra je napisao(la):Vocko jel ti gajbi taj Red Hat mozda bi navratio...
silverglider je napisao(la):Na CeBIT-u je predstavljen i SuSE 8.0 Beta - ima nove stvarcice, od sw-a za rezanje dvd-ova pa na dalje. No, bolje koristiti izuzetno kvalitetni 7.3 nego 8.0 beta.
Gladiac: koja je svrha instaliranja linuxa na desktop masinu ? Hm, pa kada i imas ribu, zar se nikada ne okrenes za nekom drugom ? Minimalni razlog je "probati nesto drugo" (niko ne pominje iskljucivu, neopozivu i nepovratnu tranziciju i izbacivanje windowsa zauvek [pesnicko preterivanje]).
Ove linuxe ja imam sve u originalu, pa posto se linux slobodno distribuira, mogu ja da vam narezem i posaljem za BG, a vi se dogovorite oko dalje distribucije. Dakle, Professional verzija na 7CD-ova (dolazi i sve to na jednom DVD-u).
nesharm je napisao(la):Jel moze to kao i sa onim BSD-om?Dalje cu ja to distribuirati.
Jel su na nemackom?
magick je napisao(la):Hej Srebrni, jesam li ja to dobro razume da svih 7 CD-ova staju na jedan DVD? Kol'ko sam ja svojevremeno razumeo u paketu se dobija i 7 CD-ova i jedan DVD. Jel' tako?
P.S. Da nema neko možda DVD rezač?![]()
delimir je napisao(la):Mene to zanima, ali image fajl bi trebao da bude oko 440 mega, ne 256 mega, ako je u pitanju QNX RTOS 6.1...Proveri šta je u pitanju, pa ako je QNX 6.xx (a ne 4.xx) javi mi na mail da vidimo kako bi to mogao uzmem...
silverglider je napisao(la):Moze, samo da ne bude distribuiranje kao sto je ispalo sa BSD-omDakle, ja cu da spakujem, a ti to deli onda po BG-u i sire.
Sto se tice nemackog - biras jezik prilikom instalacije, pa ako si izabrao engleski, dobices sve na engleskom.
Pa onaj koji može da čita moj DVD-ROM.silverglider je napisao(la):Koji ? DVD-RAM, DVD-R ili DVD-RW ?!?![]()
gladiac je napisao(la):Koja je svrha instaliranja Linuxa na desktop masinu posto ni ja veze nemam pa ako neko moze da mi objasni.
Amon_Ra je napisao(la):Jednostavno sam znatizeljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari