Šta je novo?

Hocu da promenim provajdera-sa Neobee-ja na...

Rusi

Slavan
Učlanjen(a)
06.01.2006
Poena
390
Koristim Neobee od prvog dana od kada se pojavio u NS-u. Preziveo sam "male boginje" sa njima, ostao lojalan jos kolko tolko ali sada kada hocu da predjem sa 256 na 512 tu mi se vise ne svidja cena...2500din je dosta velika lova.

- Znaci moje pitanje je kog provajdera da izaberem? Mislio sam Telekom. Da li je kod njih 1800din 512kbps i da li je to sa PDV-eom? Jel to na popustu ili ce ta cena stalno biti? Mislim, nije nesto na 3 meseca ili tome slicno? Kakva im je podrska? Da li su ok i korektni prema klijanteli?
Ja mislim da bi Telekom bi najbolji izbor. Sta vi mislite? Ipak su oni glavonje u ovome.

- Za one koji su raskidali ugovor sa Neobee-jem kako im isla procedura? Ako se dobro secam par puta sam procitao da su neke korisnike jebavali i dugo cekali da raskinu ugovor. Meni istice prekosutra tako da bi podneo zahtev za raskid ugovora.

- Kolko se ceka na Telekomu dok mi ne ukljuce nalog?

pozdrav!:wave:

Niko i ne moze konkretno da ti odgovori obzirom da je Telekomov ADSL jos uvek velika enigma.

Kako stvari stoje trebali bi uskoro da pocnu sa zvanicnom ponudom, pocetkom decembra bi trebali da puste prve korisnike...sve u svemu iskuliraj ti jos koji mesec na Neobee-u dok se stvar ne sredi. ;)

Vrh Dno