Recimo hocu da imam nekoliko foruma na jednom hosting racunu, ali mi za svaki treba posebna mysql baza, a ja mogu da otvorim samo jednu (toliko mi dozvoljava provajder), a za druge forume na nekom freehosting serviceu stavim sql baze, na koje ce se pristupati sa tih foruma kod prvog provajdera. Eto to ti je, sam ne znam gde to mogu uraditi.ljtruba je napisao(la):nisam te bas shvatio, ali...
moguce je drzati PHP i HTML fajlove na jednom serveru, a MySQL bazu na drugom serveru.
Mozda postoji neka opcija kojom bi ti to neko iskljucio (remote access?!?), ali mislim da je to po defaultu uvek ukljuceno
Na jednoj bazi mozes da imas xyz foruma, samo trebas da im promenis "SQL Table Prefix" tako da svaki ima razlicit i nema problemablenta je napisao(la):...
Recimo hocu da imam nekoliko foruma na jednom hosting racunu, ali mi za svaki treba posebna mysql baza, a ja mogu da otvorim samo jednu (toliko mi dozvoljava provajder), a za druge forume na nekom freehosting serviceu stavim sql baze, na koje ce se pristupati sa tih foruma kod prvog provajdera. Eto to ti je, sam ne znam gde to mogu uraditi.
blenta je napisao(la):Posto su mi rekli da mogu u okviru ulozenih 1000din otvoriti jednu sql bazu, da li ja nekako mogu tu sql bazu (ili vise) hostovati negde za free, a na veratu (ili negde jos jeftinije) drzati php i html fajlove ???
:oz::
Tnx, pogledacu...Video sam ja taj IPB negde ...milanbb je napisao(la):Mozes da probas i IPB www.invision.com IPB je relativno nov ali ima obilje opcija... za sigurnost ne znam...
Pogresan link, ono sto trazis je ovde:blenta je napisao(la):Mora da sam ja lud ali ja na tom, sajtu nigde ne widim ni download sekciju ni forum da se pominje ????
http://www.invision.com/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari