Šta je novo?

Hocu 1280x960 na Hansol920D

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Dakle nemam ponudjenu ovu rezoluciju, iako bi trebalo da imam.
Imam 1100 i nesto x nesto (sta ce te ne secam se, nisam ispred njega), 1280x768, 1280x1024 itd.
Graficka je trenutno ATI Radeon7500pro, neverujem da ona nemoze, ali ....
Sve u svemu pomagajte jako mi je stalo do nje!
Ako je ikako moguce bez PowerStripa i slicnih zavrzlama, hteo bih da mi u Display Properties.
Help :!:
P.S. Da instalirao sam drivere sa originalne diskete.

Trebas iz Rage3D tweakera da enableujes (custom dospaly modes) tu rezoluciju.

delimir je napisao(la):
Trebas iz Rage3D tweakera da enableujes (custom dospaly modes) tu rezoluciju.
Dakle to bi trebalo da pomogne...
Jedino sto mrzim Rage3D Tweaker jer sam ga instalirao i pokrenuo Vulpine GLMark, kad ono bude zemlja crna, nema trave....
Taj ga bas "natvikuje" :)
Da li znas u cemu je fora posto vidim da ima mali milion opcija za podesavanje u OpenGL kao i u Direct3D ?
Ako ima neko drugo resenje daj navedi i njega (mislim be Rage3D tweak) jer sam vrlo neraspolozen prema tom programu, cak trazim i bolje resenje za OC, a ne samo Rage3DTweak, recimo RivaTuner :)

Mare je napisao(la):
powerstip provereno
Jok bona, Rage3D je ipak bolji. Powerstrip mora da bude rezident ;P u memoriji da bi funkcionisao, dok Rage to ne zahteva - Rage modifikuje driver registry bazu, pa iako se iskljuci mozes koristi sve sto ti zivot (radeon :mrgreen: ) pruza.

Rage3D ima svoje bagove, to je nesumnjivo - ali sve ih je manje sa novim verzijama programa. Probaj da instaliras novu 3.8C verziju, meni je relativno stabilno radila. E da, i obavezno onaj glupi "Game *nesto*" brisi iz startup-a, to je jedna apsolutno nepotrebna glupost koja samo probleme moze da napravi.
Za overklok tu je Rade linker... Ne treba ti RivaTuner.

PoZ! :wave;

A: Baci rad-eta i kupi NVidiu! (Ako "B" ne pomogne)
B: Rucno, u monitorima (tj TVOM monitoru, tj driveru za tvoj monitor) edituj njegove rezolucije i dodaj sta ti treba i kako ti treba... Win je tu teski mufljuz pa SVE ali bas sve rezolucije stavlja u manjem refresh rate-u u najboljem slucaju. U onim gorim takve rezolucije ni ne postoje! Ta tvoja ideja je ovaj gori slucaj, ocigledno.

Nazad
Vrh Dno