Šta je novo?

Hoce li biti akademskog dana na sinergiji 05?

Mare

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2002
Poena
815
Nikako ne mogu da nadjem informacije o tome na sajtu MS-a, izgleda da nece...

Poslednja izmena:
Ma naspamovali su oni mene sa tim ko da dele po 1000€ svakom ko dodje, dobio sam bar 6-7 e-mail-ova. Ali nigde se ne pominje akademski dan koji je bio prosle godine. Nije valjda da MS nema para pa mora i studentima da naplaćuje kortizaciju od 200€. Prošle godine je bilo za dž ali samo jedan dan... sto je bilo savsvim OK, toga ove godine izgleda nece biti.

Zvanicna informacija nista od toga ove godine

vala spamuju samo tako!

6 mailova za 7 dana!

izgleda da im ne ide prodaja kotizacija, kao sto su planirali!!!

p.s. mada ko je bio na proslom akademskom danu mogao je da se uveri da se sigurnost u MS-u zasniva iskljucivo na zastrasivanju radnika, koji, u slucaju da nesto pogrese, nikad vise nigde nece raditi u IT-u!! Uzas! A i predavanje o prepoznavanju texta na tabletPC-u u zemlji u kojoj postoji vrlo verovatno, sve ukupno, 8 tabletPC-ja, je malo preambiciozno. Takodje, mogao se uociti i strah on linuxa i opensource-a. Sa druge strane, jeste bilo besplatno i mogucnost da se vidi kako izgledaju ti IT skupovi. + knjiga na poklon!( ja dobio ASP a PHP sam programer :d )

Poslednja izmena:
Ne samo strah vec i pljuvanje po linuxu, uzas :D

Ipak neka vrsta sinergije 05 za nas...

Pozivamo vas da se prijavite za učešće na Akademskom danu koji se održava 11. oktobra 2005. godine sa početkom u 11 časova na sceni Raša Plaović Narodnog pozorišta u Beogradu.

Akademski dan posvećen je studentima i profesorima i pruža vam mogućnost da slušate predavanja i saznate sve o novim tehnologijama od ljudi koji danas rade na najznačajnijim projektima u Microsoftu kao što su Dejan Cvetković, Bodin Drešević, Nenad Stefanović, Saša Jurić i Jugoslav Pirić!

U okviru Akademskog dana biće objavljene i prve informacije o ovogodišnjem takmičenju za studente Imagine Cup 2006!

Prijavljivanje za Akademski dan je obavezno i traje u periodu od 30. septembra do 9. oktobra na strani www.microsoft.com/scg/academic/akademskidan na kojoj možete naći i više informacija o ovom događaju, kao i detaljnu agendu.

pa nije zalosno... tako je ove godine koncipirana Sinergija...
tri dana => svaki dan posvecen jednom proizvodu (navision, Visual Studio 2005, sql server 2005).
Dobra stvar je shto ce na akademskom govoriti i Bodin Drešević, koji je pokretach razvojnog centra Microsoft-a kod nas, pa ce tu verovatno biti dosta zanimljivog info-a.

poz i vidimo se na sinergiji :)

Nije mi bas najjasnije zasto je prva stranica prilikom registracije za Akademski dan izbor zaposlenih u firmi ili pojedinca u smislu placanja. Nije valjda da i za Akademski treba izdvojiti 20-ak hiljada? Prosle godine se za dz pored knjige dobijalo i 5 pepsija ;) Bice mi drago ako neko demantuje ovo!

Ne placa se mora da si otisao na registraciju za "pravu" sinergiju

naravno da je akademski dan za dz!
i naravon da ce i ove godine na sinergiji biti pica za dz!

I naravno da ima samo 270 mesta a prvog dana se prijavilo 350 studenata. De ce ti dusa Jasmina...

Pa trebalo je u sava centaru da bude pa ne bi bilo tih problema...

Poruka iz prošlosti

Nekoliko dana po prijavljivanju dobijem ja sledeću poruku :d

Datum: Tue, 4 Oct 2005 15:21:16 +0200
Od: [email protected]
Naslov: Sinergija 2003
2 unnamed text/html 0.49 KB

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da počinje prijavljivanje na Sinergiju 2003.
Ukoliko to želite možete se prijaviti na sledećoj stranici:
http://www.microsoft.co.yu//Sinergija03/prijava.aspx

s poštovanjem,
Microsoft Yugoslavia

Doduše sat kasnije je stiglo obaveštenje da tu poruku treba ignorisati :)

Da rekli su da se potkrala greska.

Cekam jos koji dan da prebrojim koliko poruka sam dobio. Bice bar 20 komada... do pocetka sinergije...

Zna li neko ima li ove godine Main event-a, kao prethodnih?

Jednostavno nigde ne mogu da nadjem da li uopste postoji neko predavanje za neregistrovane korinike (ili za ucesnike na akademskom danu) u velikoj sali SC?

Obicno je nakon istog prethodnih godina sledio koncert pa zatim i film. Ove godine se to uopste ne pomnje, mislim pre svega na Main event, film je uvek bio iznenadjenje.

pa ove godine ucesnici akademkog dana nemaju sta da traze u SCu!

aham. dobio sam i obrazlozenje da je M$ okrenuti IT profesionalcima i programerima... BU!

samim tim poprilichno je zainteresovan za studente, kao potencijalne IT profesionalce.
To je i razlog zashto organizuju Ak. dan.

vidimo se sutra!

pozdrav iz Nisa!

to sam im i ja rekao :) kad ono, posle para dana, cap - ak. dan!
naravno, ne zbog mene... ;)

Nije bilo lose, mada ono ne verujem da je izbor tema bas dobar za studente, ako nista saznali smo kako M$ gleda na neke stvari.

E sada ostaje jos jedna stvar koja mi nije jasna, ima li necega u SC za neregistrovane korisnike (standovi, main event itd), ili je ovo prva sinergija bez toga?

Rekao bih da nema mada mi je to cudno...

Koliko znam u SC nema nista za nas koji nismo USPELI da se registrujemo, prijavio sam se za Ak. dan medjutim sam odbijem jer nama mesta, smrc mozda bi me pustili da sam im rekao da cu doneti svoju stolicu, sta da se radi i bez M$ ak.dana se moze...

Pozdrav svima!!!!!

GEOM je napisao(la):
Koliko znam u SC nema nista za nas koji nismo USPELI da se registrujemo, prijavio sam se za Ak. dan medjutim sam odbijem jer nama mesta, smrc mozda bi me pustili da sam im rekao da cu doneti svoju stolicu, sta da se radi i bez M$ ak.dana se moze...

Pozdrav svima!!!!!

Ma mogao si komotno da dodjes, niko te nista ne bi pitao, jedino ne bi dobio promo paket...

pa bilo je fino, ali onom Zlatku propade prezentacija.. :)

Svidja mi se .net ideja, prilicno lepo su je objasnili, i sad mi je dosta privlacnija.

e sad.. majica je super, kao i ceo promo materijal..

"malo" sam samo bio umoran, jer smo mi iz Nisa posli u 6 ujutru. :d, ali ok, bilo je fino.

WTL je takodje po mom misljenju ok, ali glas onog predavaca ja nesto najmonotonije sto sam u skorije veme cuo.. kad se tad nisam uspavao nikad necu.

sve u svemu , lep potez omrazenog MS-a :d

Vrh Dno