Šta je novo?

Hoće li biti ubrzanje ADSL interneta uskoro?

WALLY GATOR

Cenjen
Učlanjen(a)
28.12.2011
Poena
159
Jer ima neko insajdersku informaciju o eventualnom ubrznju ADSL paketa uskoro?
Ja sam se ponadao da će biti do kraja godine, pa zato nisam hteo da potpisujem ovu Verat-ovu akciju 6/1Mb da se ne bih vezivao ugovorom.

PTT Net. Znam da je uveo nove pakete, ali se potpisuje ugovor na 2 godine što mi tek ne odgovara.
Nego mislio sam da Telekom hoće da navuče što veći broj korisnika na taj ugovor pre nego što svima podignu brzine. Ne bih da sada potpišem sa Veratom ili Telekomom pa da npr. od 1. februara bude najniži paket 5/1Mb umesto sada 1.5Mb, samo bez ugovorne obaveze.
Kod kog si provajdera? Telekom uveo nove pakete...

Uh, Telekom je to, nećeš taj film gledati skoro.

Ako uzmemo u obzir relativno skoriju manipulaciju oko prodaje samog Telekoma, plus ove nove pakete (do 5, do 10...), teško da će biti neko povećavanje sa njihove strane. Možda ih eventualno drugi provajderi koliko-toliko isprate, pa daju slične cene, ali sa 12 meseci ugovorne obaveze.

Ne verujem da ce biti ista zanimljivo... Ko ima srece da mu se Targo priblizi, on ce moci da bira sta mu vise odgovara... A ostali... Verat te obavezuje "samo" godinu dana, i po meni si to trebao da uradis...

Kad vec nisi do sada, onda sacekaj da vidis sta ce biti oko Nove godine (i da li ce ista biti od nekih boljih promocija), moli Boga da Verat i dalje nudi ovu ponudu, pa ako nema nista bolje, onda kod njega... (recimo) :)

Ja se isto nadam nekim novim paketima kod Verat-a ili PTT-a...

ko ima total moze za 1200din. da uzme adsl kod njih i to brzinu DO 20Mb/s uz ugovor od 2god.

Nazad
Vrh Dno