Šta je novo?

hmmm kako vratiti xtreme audio? :(

magicius

Slavan
Učlanjen(a)
11.10.2007
Poena
320
kako vratiti ovaj hardware nazad u prodavnicu??? sad sam tek video koja je prevara u pitanju,*** zaleteo sam se... a i ne radi mi kako treba na 64bit OS-u...
jel ima neko neki predlog?

Vracanje u prodavnicu? Isto kao kad si kupovao samo obrnutim redosledom :D

Sad ozbiljno. Zavisi gde i sta si kupio. Npr. za Logitech sam procitao da u roku od 7 dana imas pravo da vratis robu, kazes nezadovoljan sam i vrate ti kintu (link). Mozda je postupak isti i za Creative.

EDIT: Ako te ne mrzi da citas, mozda se odgovor krije i ovde...

Poslednja izmena:
kupio sam ovaj Creative XFi extreme audio :( 22.01.2009 u compdesku
e sad ne znam sta da radim :( da li da ih kontaktiram prvo ili pravac tamo...
kartica je stvarno osakacena tj ne radi u 64bit sistemu + pola igra je ne prepoznaje...
ne bih ja da mi oni vrate pare vec da uzmem nesto drugo... kakav savet imas za mene :D

Zavisis od prodavca. Sigurno da moze da se dogovori nesto. Proslo je i tih 7 dana ako to uopste vazi za Creative, tako da sve zavisi od tvojih pregovarackih mogucnosti. Nijedan prodavac nije gadljiv na kintu, ako uzimas nesto skuplje, tj. doplacujes, velika je verovatnoca da cete naci zajednicki jezik ;)

Zavisis od prodavca. Sigurno da moze da se dogovori nesto. Proslo je i tih 7 dana ako to uopste vazi za Creative, tako da sve zavisi od tvojih pregovarackih mogucnosti. Nijedan prodavac nije gadljiv na kintu, ako uzimas nesto skuplje, tj. doplacujes, velika je verovatnoca da cete naci zajednicki jezik ;)

ako ne nadjemo da mu pripretim?:smash: :D salim se
pa da ustvari planiram da uzmem drugu muzicku koja je 30e skuplja tako da nadam se da cemo se nesto dogovoriti...

Uzmi Xtreme gamer platinum, ko Gvlada ako ima.
Ako ne onda obavezno Titanium novi!
tu imas sve podrzano.
Zasrali su situaciju sto su izbacili ovoliko kartica sa podskom koju nem ozes naci ko iglu u plastu sijena i prodaju ih daleko bolje nego da imaju jednu sa svim sto treba kao recimo Oxigen sto je asusov.
Prodajna politika i ocigledno im se isplati na kratke staze posto masa korisnika flooda njihov forum reklamacijama i kritikama.
Ne isplacuje im se vise, ima daleko bljih kartica! ;):type::wave:

Inache po zakonu imash pravo do 6 meseci da drzish uredjaj i da ga vratish i da ti isplate pare nazad.

...slabije...
kupis auto predjes 100000 km za 5,5 meseci, i onda ga vratis jer ti se ne svidja i dobijes nazad "full price"...al`nebitno ne bi sad da se upustam u flame...
u sustini mozes da odes i kazes u cemu je problem i da doplatis za nesto.
konkretno u tvom slucaju bi moglo da se vodi kao neosnovana reklamacija.
to sto se tebi ne svidja ***, za sedam dana si to mogao da skontas, a to sto ne radi u nekim igricama to nije Creative-ov problem.
postoji nesto sto pise u garancijama sto kaze "proizvodjac garantuje za ispravnost, ALI ne i za funkcionalnost uredjaja"
no u svakom slucaju ja bi ti savetovao da odes i pitas lepo da vratis i doplatis za jacu zvucnu ili stavec, mislim da ce to proci ako je iole normalna prodavnica.

Ne razumem se ja previse.

Procitao sam na forumu da Audio zapravo i nije X-Fi tj. nema cip kao ostale X-Fi kartice. Znaci, izbegavati Audio u startu. Music je super, ali ga nema vise, ne proizvodi se. Gamer je zamena za Music koja je u pocetku bila low-profile, a sada vise nije.

Ne razumem se ja previse.

Procitao sam na forumu da Audio zapravo i nije X-Fi tj. nema cip kao ostale X-Fi kartice. Znaci, izbegavati Audio u startu. Music je super, ali ga nema vise, ne proizvodi se. Gamer je zamena za Music koja je u pocetku bila low-profile, a sada vise nije.

Ok druze hvala ti,uzecu Gamer ili Titanium...
hvala jos jednom:wave:

Nazad
Vrh Dno