Šta je novo?

Hlp oko Aquagate,plx :)

Minja_Minja

Slavan
Učlanjen(a)
03.04.2007
Poena
319
Poz drugari.Naime imam sledeci prob,znaci vodeno hladim proc,tj CM aquagate.Muci me sledeca dilema:Negde procitah da se tecnost menja svakih god dana,a ja sam dolivao svakih mesec dana,jer valjda ispari bar 1/4,pa pisti da se dolije josh.Sasvim mi je logicno to dolivanje i isparavanje,al me buni to sto sam procitao.:smash:

I jos jedno pitanje,posto mi je bocica tecnosti prazna,morao bih pod hitno da kupim novu,znaci ona plava tecnost sto ide uz CM aquagate,bilo koji info,i otprilike cena.Bas mi je frka,posto ako zapisti za koji dan,ja nemam sta da dolijem :wall:

Tnx :p

A sto ne uzmes destilovanu vodu i sipas do mile volje.

Poslednja izmena:
hmm,koliko znam treba da se doda jos ''nesto'',ne moze sama destilovana voda :)

hmm,koliko znam treba da se doda jos ''nesto'',ne moze sama destilovana voda :)

Dobro ti je rekao, ako nemas originalnu tecnost doli destilovanu vodu jer je ona mnogo bolja od vazduha (nicega). Uz to, verujem da bilo koji antifriz moze da zameni tu tecnost.

BTW, cini mi se da ti to previse isparava.

Poslednja izmena:
kupi antifriz za kola i destilovanu vodu i sipaj rastvor 75%dest.vode i 25% antifriza
vidi imas cool boje antifriza roze ljubicasta zelena plava
tako da bi dobio super preformanse i cool izgled.

kupi antifriz za kola i destilovanu vodu i sipaj rastvor 75%dest.vode i 25% antifriza
vidi imas cool boje antifriza roze ljubicasta zelena plava
tako da bi dobio super preformanse i cool izgled.

Tesko je ovako odredjivati odnose jer u prodaji postoje tecnosti razlicitih koncentracija...ako si mislio na 100% koncentrisanu rashladnu tecnost onda OK.

hmm to je preuzeto iz spacemaster-ovog posta o rashladnom tecnostima i
nema nikakve razlike i ako ima to su minimalne.

Hvala na pomoci drugari,ali ja bih radije uzeo bocicu te tecnosti sto dolazi uz samo hladjenje,em sto mi se ne pravi mesavina+sto bih pretpostavljam morao da izbacujem trenutnu tecnosti iz sistema,da bi ubacio novu.A ovako bi samo dolio :p

Znaci zanima me gde i po kojoj ceni ima da se kupi ta tecnost,ili da li neko odavde prodaje to:
http://www.coolermaster-europe.com/...uage_s=17&url_place=product_list&p_class=1199

neverijem da ces naci da kupis kod nas.jedino da ti keno dovuce iz inostranstva

Vrh Dno