Šta je novo?

Hladna HDD pita od lamelnog parketa

brzi

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2001
Poena
619
Potrebni sastojci:
1 ventilator osmica
2 komada lamelnog parketa
4 duža šrafa
malo tankog ambalažnog sundjera

Dobro osmotriti šporet (ku?ište) i odrediti gde ?e biti hard (u mom slu?aju, otišao je na mesto flopija). U tepsiju (nosa? flopija) ubaciti parket, osmicu, sve dobro premeriti, odrediti mesto za bušenje rupa na parketu. Staviti parket na ?vrstu podlogu, preko njega ventilator, i lagano ušrafiti svaki od šrafova tako da fiksira ventilator za parket. Izme?u tepsije i parketa "podmazati" sundjerom kako bi se sve to ?vrsto vezalo, a i da se smanje eventualne vibracije. Vratiti tepsiju u šporet, i ostaviti da se pe?e na laganoj vatri koja je sada još manja.

Za pripremu ovog ukusnog i jeftinog jela potrebno je malo strpljenja, koje se višestruko isplati, pogotovo ako se jelo služi u letnjim mesecima.

P.S. Za vegetarijance se preporu?uje da umesto parketa koriste vodoinstalaterske gumice.

Pozdravlja vas Vaš Steva Karapandža!

Dobar tek!

Ali nekih stvari ima, što se ne govore svima....

brzi je napisao(la):
Potrebni sastojci...

Meni se slepio parket sa hdd-om, drzao sam ga u rerni na 60 stepeni nekih 30ak minuta, i sada vise ne mogu da odvojim parket od hdd-a :( Hdd daje jos uvek znakove zivota, ali sta da radim ? :(

:D :D :D

Re: Re: Hladna HDD pita od lamelnog parketa

Vocko je napisao(la):
Meni se slepio parket sa hdd-om, drzao sam ga u rerni na 60 stepeni nekih 30ak minuta, i sada vise ne mogu da odvojim parket od hdd-a :( Hdd daje jos uvek znakove zivota, ali sta da radim ? :(

:D :D :D

Ah, ti mladi...

Dodaj dvije žlice Vegete! :D

Vrh Dno