Šta je novo?

[Hitno] Winwin & Daily Express

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Matori

Slavan
Učlanjen(a)
22.10.2008
Poena
320
Nikad u zivotu nisam primao komponente preko kurirskih sluzbi, i sad mi se namestilo...

Burazer je trebalo da mi doveze televizor juce, ali nije mogao da upali auto i sredio je sa WW da mi dostave. Kako se ispostavilo, u pitanju je spoljna sluzba Daily Express. Televizor je u njihovom punktu u Zemunu, sto znaci da ce biti voznja manja od 2-3 kilometra, ali ipak malo zentujem...
Interesuje me sledece pitanje:
Ako ja potpisem da sam primio posiljku, da li sam se time izjasnio da sam je i pregledao, tj. da sam se uverio da nista nije slomljeno? Malo mi je glupo da teram coveka da mi ulazi u stan, i da ceka dok ja otvorim paket i proverim sve...

Ako ja potpisem, primivsi neotpakovanu posiljku, i naknadno se ispostavi da je nesto slomljeno - sta se dalje desava?

Zar nema neki pravilnik dostave na sajtu winwina ili daily expressa?

Suvise sam bio zbunjen, i prva reakcija mi je bila da se javim ovde. Tempo je takav da, dok ovo pisem, moze televizor da mi stigne. Potrazicu sad te pravilnike, ali u principu, pravilnici su pravilnici - voleo bih ovde da cujem kako to ide u praksi...

EDIT:
Evo sta sam nasao na sajtu Dejli ekspresa (crveni bold je moj):

Ukoliko dođe do oštećenja ili uništenja pošiljke pošiljaoc je dužan da uputi zahtev za nadoknadu štete u roku od 7 dana. Ako je šteta nastala od strane zaposlenih u ˝D Expresss˝-u kompanija u najkraćem mogućem roku (7 radnih dana) vrši nadoknadu štete. Naknadu štete ˝D Express˝ vrši za sve vrednosne i otkupne pošiljke u visini označene vrednosti nezavisno od uzroka štete.

Dakle, sve zavisi od tekuce prakse u njihovoj saradnji sa Winwinom (u sta ja nemam uvid, ali vi mozda imate pozitivna i/ili negativna iskustva)...

Poslednja izmena:
ma pusti ti to, pozovi ti kurira nek popije kaficu dok ti sve pregledas, nece nista da mu fali da posedi 5 minuta, nije to mala stvar ;)

Poslednja izmena:
Sorry, oduvase me vetrovi, tek sam sad uspeo da sednem za racunar...

Well, covek je prilicno strpljivo sacekao da ja amaterskim rukama otvorim profesionalno napravljen paket i da pregledam sadrzaj. Onda sam mu tek potpisao.
Tako da ZA MENE ova tema vise nije aktuelna. Hvala svima! cheers

Pametno, ja to radim i za mnogo manje stvari.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno