Šta je novo?

Hitno potrebna pomoc!!!!

Dejo23

Čuven
Učlanjen(a)
03.03.2003
Poena
604
Pazario sam pinnacle PCTV Pro. I nece da radi. To jest utiknem ja to lepo o com. upalim on potrazi drajvere ja ubacim, potrazi istalaciju win-a ubacim i to, zavrsim ja to com normalno trazi restart. Restartujem kad on trazi ponovo drajvere i to za video i audio capture. One za video i pretera ali kad dodje do audio tu zakopa i ni makac dalje. :wall: Kaze not responding. Probao sam sa menjanjem slotova ali ne pomaze. :wall: Da napomenem da imam creative sb live 5.1. Da nema neki konflikt tv sa zvucnom. Pomazite :zgran:

Pa pazi sto se drivera, trazi dosta, ja imam kworld i 4x mi trazi drivere da instaliram te za ovo te za ono...

No. reci mi jel instaliras drivere sa cd-a sto si dobio uz karticu?

Ma ne traži on ništa, nego kao kod svake instalacije prilikom restartovanja kompa kad treba da dovrši instalaciju on istalira drajvere za video i audio capture, međutim kod audio capture on zakopa i samo restartovanje ili reset pomažu ali kad se restartuje komp opet isto. Znači win se i ne podigne. Inače imam win 98se. A kako sam načuo možda je tu i problem.

Nova pojedinost. Nije windows problem, nego zvučna karta sb5.1Live tv kartica ima konflikt sa njom. Kao nema raspon memorije ili tako nesto.
Šta da radim???

Ischupaj zvuchnu, instaliraj TV, pa vrati zvucnu... Probaj tako....

Promeni slotove karticama i aman, skini se sa 98-ce!!

Nazad
Vrh Dno