Šta je novo?

hitno potrebna pomoc!!!!

zendra73

Čuven
Učlanjen(a)
11.07.2002
Poena
604
pre neki dan sam nesto pokusao u Partition Magic-u i nesto sam zeznuo!!!
u svakom slucaju krajnji ishod je da sam zeznuo particiju na kojoj su mi bili podatci!!! nisam je od tada dirao samo znam da ne mogu da joj pristupim ni na jedan nacin!!! preko druga sam saznao da pomocu recovery studio-a mogu da povratim podatke (sto se ispostavolo tacno)!!!
ali tu se pojavio jedan problem!!! glupavi program ima demo i full verziju!!! demo verzija ne moze da povrati fajlove vece od 64k, a full verzija kosta oko 80 dolara!!! ako neko moze da mi pomogne na bilo koji nacin, neka se javi sto pre zato sto mi je na toj particiji maturski rad koji treba da predam danas!!! sustina je u tome, ako neko moze da mi kaze gde ima da se download-uje full verzija ili da mi kaze gde ima da se kupi ovaj program, mnogo bi mi pomogao!!! :rolleyes:

Posto pretpostavljam da u oba slucaja mislis na warez, to jest da nemas nameru da zaista das tih 80 $, moram nazalost da ti kazem da trazenje i postovanje warez-a i crackova ili upucivanje na njih nije dozvoljeno na ovom forumu.

Zbog specificnosti situacije u kojoj se nalazis (...maturski i tako to ) ostavljam ovaj thread koji bi inace trebao da obrisem - ako neko moze/zeli da pomogne coveku na drugi nacin, van foruma... ;)

Nazad
Vrh Dno