Šta je novo?

Hitno potreban savet

Gaya

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2008
Poena
319
Palim iz zemlje za praznike i planiram da ponesem neku igru da se nadje. E sad, komp na kome bih mogao da odigram koju partiju "necega", izgleda ovako: Athlon 5000+;2x1 GB Ram;Radeon 2400XT;WinVista 64. Slaba tacka se nazire sa Marsa. Dajte neki predlog shta bi moglo da se potera na ovoj konfi a da nije mnogo staro i da nisu samo P&C Avanture. Hvala unapred.

Pozz.

P.S.

Prekosutra putujem pa otud "Hitno" u naslovu.

Pa ako planiras da palis za praznike da se provedes ne vidim cemu nosenje kompa i igranje igara :D
Ali za dobru zabavu u vise navrata ja bih ti na prvom mestu preporucio Assassins Creed ako ga slucajno nisi igrao. Ako jesi ponesi bilo sta sto je brzopotezno jer koliko sam shvatio ne nameravas da se igras u duzim intervalima :)

Za praznike i neshto preko. Ne nosim komp(nisam lud), vec me tamo ceka konfa koju sam opisao. Poneo bih Arcanum ali ne znam da li radi pod Vistom. Poneo bih igre, tek da se nadje za svaki slucaj. Inace nosim i filmove i prvu sezonu Dexter. Nikad se ne zna kada da moze da zaveje.

Poslednja izmena:
Jesi odigrao Dragon Age .. ?

Bioware se potrudio da omoguci zabavu i sirotanima, to jes starim konfama - ako stavish sve na low, igra ce biti itekako igriva, bez ijednog glicha ili bug-a, a osim blago neobrijane alisterove brade, i glitter-a na oklopu necesh mnogo da propustish .. (poshto vidim da volish RPG)

Zato sto nema tu pamet, kao vi, mudraci izabrani.

Vecina strategija bi trebala da ti radi, PES 2007 ili 2008 ili neki od sportova, Hawks arkada sa avionima, xman wolverine i sta ja znam, potrazi negde po netu spisak igara iz 2008, a na kraju uvek mozes Counter Strike ili WoW da picis :)

Nazad
Vrh Dno