Šta je novo?

HITNO potreban savet za memoriju!!!

neogeo

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
10.08.2002
Poena
770
Koju memaru da uzmem iz OCZ serije. Sa ZELENOM ili CRNOM stampanom plocicom i ima li uopste razlike???!!!

U pitanju je OCZ XTC SLi nV 1066MHz 2x1GB Kit...

Koju memaru da uzmem iz OCZ serije. Sa ZELENOM ili CRNOM stampanom plocicom i ima li uopste razlike???!!!

U pitanju je OCZ XTC SLi nV 1066MHz 2x1GB Kit...

Koji je kataloski broj (pise na pakovanju), ako je OCZ2N10662GK onda je EPP i 2.1-2.3V, OCZ2N10066SR2GK nije EPP napon je isti kao i na prethodnom, latencije su iste ,koliko znam i chipovi su na njima isti , a i cena im je otprilike ista. Koja je fora sa razlicitom bojom ne znam

Poslednja izmena:
Pise da nosi na sebi EPP cip. Ovo pitam s' toga sto vec imam 1nu koja je drugacija po izgledu od ove ali je isto (izleda). Hmmm???
Ova koju imam, ima na sebi crni rupicast hladnjak i zelenu plocicu kao i nV logo na sredini hladnjaka. Ova nova ima platinum hladnjak i nema nikakav nV logo ali zato ima crnu plocicu pa rekoh da promenim ako je nesto bolje... (kada mi se vec pruza prilika).
Ajd' da vidimo da li mozda neko zna vise od nas trojice (do sada).

Nije bitna boja hladnjaka ,vec kataloski broj.Ako ima isti kataloski broj kao i memara koju vec imas onda je to najbolje resenje.Nvidia i Ati memara sa crnim/crvenim hladnjakom u osnovi nema nekih vecih razlika (osim epp),a to sto je razlicitih boja hladnjak,to Ocz zeli da ucini kupcima da mogu i boju da biraju (malo smaraju sa tim).

Nazad
Vrh Dno