Šta je novo?

Hitno potreban font

• Začetnik teme Začetnik teme PeraNS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PeraNS

Čuven
Učlanjen(a)
17.10.2005
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 3600
Matična ploča
ROG STRIX B350-F
RAM
GeiL DDR4-3200 2x8
GPU
AMD Radeon 6700 XT
Storage
Kingston A2000
PSU
Seasonic Focus 550W Gold
Kućište
NZXT
Monitor
Philips 278E9Q
Miš & tastatura
Logitech
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zamolio bih ako neko zna kako se zove ili ako ima font kojim je napisano "Renata" na slici da mi ga prosledi. Pregledao sam zaista mnogo fontova koje imam na CD-u ali ni jedan ne odgovara. unapred Hvala

Prilozi

• DSC00081.webp
    DSC00081.webp
    228.8 KB · Pregleda: 89
koji god da je, "R" je iskrivljeno rucno i navuceno na ostatak. Ako hoces javi se pa svrati, dacu ti ja fontova kolko oces, 99% ga imam, ali me jako mrzi da trazim koji je.

"R" i nije toliki problem. Vise me brine ostatak tj. karakteristicni "a" i "t". Napominjem da sam pregledao preko 300MB fontova koje i sam imam ali corak. Najblizi ovom fontu je kaufman font ali ipak to nije to. Ako ti bude bilo dosadno ti proceprkaj po tvojim fontovima.

E, Pregledao sam ~2GB fontova i nema ni jedan ucelo. "e" "n" i "R" kolko oces, ali "a" nikako...Ceo taj type je nesto budzen, slova "a" su veca za nijansu (i deblja malo) od ostatka, "e" je drugacije jer je nakoseno...to je sve budz, snimi da prvo malo "a" ima drugaciji (tanji) zavrsetak koji se vezuje na "t" od poslednjeg "a" . Moraces ili da budzis, ili da trejsujes, sto ce ti biti brze nego da budzis.

Zar ti nije lakse da nacrtas to za cca 15 min nego da trazis xyz Gb fontova? 🙂

Corel bre u ruke, kakav font 😉

Eh bar da je 15 min... ipak sam ja amater. Probacu sa nekim font makerom ili tako nesto. U svakom slucaju hvala gx-x!

Nazad
Vrh Dno