Šta je novo?

hitno potreban DOBAR savet za all-in-one kanc.uredjaj

xWoLf

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
690
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. ADSL
treba nam za sekretaricu u firmi zameni za stari i dotrajali panasonic fax..

posto vec ima kompjuter ideja dolazi sama po sebi..

sta ima dobro da se kupi, kvalitetno - cena nije bitna, spremni smo i do 300E (pa i malo vise) da se kupi a da je:
skener/stampac/fax ali da ne bude robusno cudoviste koje ne moze da se stavi na sto koji je vec pretrpan papirima, vec kvalitetno i cvrsto izradjeno...

pozeljno da je fax moze da radi nezavisno od kompjutera, sad da li da ima slusalicu na sebi ili mogucnost prikljucka telefona .. ne bi bilo lose mada je to vec standard, da i fotokopir funkcije (skeniranje/stampanje) bude nezavisne od kompjutera... posto sef i njegovi "pajtasi" cesto dolaze i poslepodne a nisu bas vicni sa kompjuterom... da mogu da posalju i prime faks umnoze dokument i sl..

hitno je pa bi svaki savet i preporuka (sa full podacima) dobro dosla

Ja sam se skoro interesovao oko ovih uređaja, i najviše mi je za oko zapao HP MFP 3390 ali je skup (oko 500 Eura).HP LJ3390 All-in-One Printer Up to 22ppm letter (21ppm A4),copy, fax and scanning. 250 S/input tray, Standard Duplex,50 Sheet ADF,10/100 networking/64MB RAM. 2.5/6k toner catridge.

Druga opcija je možda HP LJ3052 All-in-One Printer Up to 19ppm letter (18ppm A4),copy, and scanning. 250 S/input tray,30 page,USB 2.0,64MB RAM. 2k toner catridge. Flatbed Color Scanner. On je oko 300Eura.

Za ostale ne znam.

Nazad
Vrh Dno