- Učlanjen(a)
- 04.08.2007
- Poena
- 499
Stavljen svez sistem, sve instalirano sto treba, racunar se koristi za video nadzor. Samo jedan nalog napravljen, za administratora ali kolega koji je sadista za kompove instalira po 5 antivirusa i komp vrlo brzo postaje neupotrebljiv. Ima li nacin da se instalira nesto sto ce racunaru ukloniti mogucnost da se instalira bilo kakav softver dok mu ja to ne odobrim preko tog programa. Nesto kao katanac na instalacije i deinstalacije na racunaru ? Moze da se placa, moze za dzabe, nebitno samo da program radi ovo sto mi treba.
Svaki savet dobrodosao.
Mozda postoji neki i tweak u registry-u ako ne postoji sw za ovu namenu. Dakle da ponovim, potrebna mi je zabrana za instaliranje i deinstaliranje programa sa racunara koji ima administratorske permisije i restart racunara ne sme da ugasi zabranu, tj. mora da bude uvek aktivna kad je win upaljen.
Hvala svima koji pomognu, jako mi znaci.
Svaki savet dobrodosao.
Mozda postoji neki i tweak u registry-u ako ne postoji sw za ovu namenu. Dakle da ponovim, potrebna mi je zabrana za instaliranje i deinstaliranje programa sa racunara koji ima administratorske permisije i restart racunara ne sme da ugasi zabranu, tj. mora da bude uvek aktivna kad je win upaljen.
Hvala svima koji pomognu, jako mi znaci.