Šta je novo?

HITNO POMOC MSI 3850

mikitrstenik

Cenjen
Učlanjen(a)
24.09.2008
Poena
166
pozdrav ljudi,imam veliki problem sa msi ati hd 3850 oc edition... kada ukljucim bilo sta zahtevnije kartica se jednostavno iskljuci,na monitoru pise no signal,ali sve u pozadini nastavlja da radi kao da nista nije bilo... temperatura je proverena,radi max na 45-50-stepeni,reinstaliran windows,probano sa vise verzija drajvera i uvek ista prica pa me zanima da li je imao neko slicnih problema.cisto da jos nesto pokusam pre nego sto je posaljem nazad u servis...unapred hvala i pozdrav:type:

pozdrav ljudi,imam veliki problem sa msi ati hd 3850 oc edition... kada ukljucim bilo sta zahtevnije kartica se jednostavno iskljuci,na monitoru pise no signal,ali sve u pozadini nastavlja da radi kao da nista nije bilo... temperatura je proverena,radi max na 45-50-stepeni,reinstaliran windows,probano sa vise verzija drajvera i uvek ista prica pa me zanima da li je imao neko slicnih problema.cisto da jos nesto pokusam pre nego sto je posaljem nazad u servis...unapred hvala i pozdrav:type:

ne rece koje napajenje imas?

ne rece koje napajenje imas?

u pravu ste ljudi,imao sam ms industrial 400w staro 3 godine i u njemu je bio problem,bar se nadam. danas sam se izuo 5000 dinara za OCZ 500w,dusa me zabolela:d,ali sad radi odlicno... inace kartica je vrh,stvarno sam zadovoljan,odlicno se klokuje i ne greje se puno...samo molim boga da nije doslo do nekog ostecenja na kartici,jer me najvise nervira kada moram da se cimam sa garancijom...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno