Šta je novo?

Hardver Hitno pitanje za GPU da ili ne?

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

brnatovic

Poštovan
Učlanjen(a)
18.09.2019
Poena
95
Asus rog strix RX 470 4GB mi se nudi da li uzet ili ne ?

Poslednja izmena od urednika:
zavisi za sta ti se nudi, ako je za dzabe onda uzmi

Koliko para, na kakvom monitoru se igras (koja rezolucija, i da li je osvezavanje 60Hz ili vise?), sta od igara igras i da li ti je ok da spustis detalje na low / medium, kakav procesor i ostatak racunara imas ?

Sve su ovo pitanja na koja moras da odgovoris, da bi neko mogao da ti kaze da li je dobra kupovina ili ne.

Takodje ako uzimas od nekoga koga poznajes i ko je lepo odrzavao kartu - OK.
Ako uzimas sa oglasa imaj na umu da je karta mozda kopala tj. rudarila jedno 4 godine bez prestanka. To ne mora nista da znaci, moze da ti traje jos 4 godine, ali moze i sutra da crkne..

Koliko para, na kakvom monitoru se igras (koja rezolucija, i da li je osvezavanje 60Hz ili vise?), sta od igara igras i da li ti je ok da spustis detalje na low / medium, kakav procesor i ostatak racunara imas ?

Sve su ovo pitanja na koja moras da odgovoris, da bi neko mogao da ti kaze da li je dobra kupovina ili ne.

Takodje ako uzimas od nekoga koga poznajes i ko je lepo odrzavao kartu - OK.
Ako uzimas sa oglasa imaj na umu da je karta mozda kopala tj. rudarila jedno 4 godine bez prestanka. To ne mora nista da znaci, moze da ti traje jos 4 godine, ali moze i sutra da crkne..
Ovako za 75e ,

Monitor je 60hz znaci ja sam stavljam low igrice jel tako sam naucio ####** ,

I5 7400 16gb rama 2133

zadnjih 2 godine bila u racunaru za gaming kaze da je rudarila vracen bios

Poslednja izmena od urednika:
za te pare ne

Po meni je to ok cijena, kuda ćeš niže.

baci pogled na KP oglase, tu su negde cene, ali moze se proci i jeftinije.
Ja bih na tvom mestu probao da pojurim na oglasima neku RX 480 8GB, mozda ces dodati 10e ali mnogo ce ti znaciti jaca karta a pogotovo 8 umesto 4GB rama.

Vrh Dno