Aca Moderator Super Moderator Učlanjen(a) 29.06.2000 Poruke 3,624 Poena 720 22.07.2002 #1 Pasa mi narucio da mu posaljem: 1.War craft 3 2. Never nights knights ako neko ima kojim slucajem, neka javi sto pre. Hvala unapred!!
Pasa mi narucio da mu posaljem: 1.War craft 3 2. Never nights knights ako neko ima kojim slucajem, neka javi sto pre. Hvala unapred!!
Ji 4Tze Administrator Administrator Učlanjen(a) 09.04.2001 Poruke 5,572 Poena 845 22.07.2002 #2 Aca je napisao(la): Pasa mi narucio da mu posaljem: 1.War craft 3 2. Never nights knights ako neko ima kojim slucajem, neka javi sto pre. Hvala unapred!! Kliknite za proširenje... imam ja obe... druga je NeverWinterNights...noci, a ne vitezovi
Aca je napisao(la): Pasa mi narucio da mu posaljem: 1.War craft 3 2. Never nights knights ako neko ima kojim slucajem, neka javi sto pre. Hvala unapred!! Kliknite za proširenje... imam ja obe... druga je NeverWinterNights...noci, a ne vitezovi
OP OP Aca Moderator Super Moderator Učlanjen(a) 29.06.2000 Poruke 3,624 Poena 720 23.07.2002 #3 Re: Re: Hitno mi trebaju dve igre da saljem za Kanadu!!!! Ji 4Tze je napisao(la): imam ja obe... druga je NeverWinterNights...noci, a ne vitezovi Kliknite za proširenje... E j***m li ga kako se vec zovu, ocigledno se zeznuo kada mi je javljao. No u svakom slucaju hvala, bitno je da smo resili problem.
Re: Re: Hitno mi trebaju dve igre da saljem za Kanadu!!!! Ji 4Tze je napisao(la): imam ja obe... druga je NeverWinterNights...noci, a ne vitezovi Kliknite za proširenje... E j***m li ga kako se vec zovu, ocigledno se zeznuo kada mi je javljao. No u svakom slucaju hvala, bitno je da smo resili problem.