Šta je novo?

Hitno Mi Treba Pomoc !!!

BOnGo

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
601
sta uzeti ?
abit kt7a ili kt7e [ja sam vise za e verziju ali jedan cika :) mi rece da je bolje da uzmem a]
sto se tice male greske kod "E" verzije u biosu, da li je ispravljena ?, u pitanju je bio multiplikator i mnozenje sa NE celim brojevima.
boom

Sigurno da je bolji A. Ali je E jeftinija ploca. Tako da treba da odmeris sta gubis a sta dobijas. A moze da radi FSB na 133 Mhz a E zvanicno ne moze.

Laza je napisao(la):
Sigurno da je bolji A. Ali je E jeftinija ploca. Tako da treba da odmeris sta gubis a sta dobijas. A moze da radi FSB na 133 Mhz a E zvanicno ne moze.

Milim da je ovo najkraci odgovor na neko pitanje u istoriji Foruma ;).

Misko je napisao(la):

Sta se pa ti iscudjavas, pa covek je lepo rekao da zvanicno ne radi na 133Mhz, to sto mi svi znamo da radi i preko toga je vec nesto drugo. ;)

Aca je napisao(la):
Sta se pa ti iscudjavas, pa covek je lepo rekao da zvanicno ne radi na 133Mhz, to sto mi svi znamo da radi i preko toga je vec nesto drugo. ;)

da u testu su je nasvirali na 140 i nesto FX

Aca je napisao(la):

Ma nisi skapirao, odgovor A se odnosio na Abit KT7A , zbog toga sto ova ide i na 175 mhz-a za magistralu.

Pozdrav Milos.

Vrh Dno