Šta je novo?

Hitno mi treba pomoc

markovski

Slavan
Učlanjen(a)
28.03.2007
Poena
319
Da li neko zna da li postoji neka ploca nova da se kupi ali koja podrzava agp karticu msi 7600gs i dva ata harda(da li mozda postoji neki nastavak da se ata stavi na sata)? Procesor bi kupio prema ploci ali sugurno neki athlon 4600+ ili neki c2d. Da li znate za neku. pomoc

na bilo koju plocu ces moci da stavis dva ide hdd-a,
e sada nova ploca sa AGP-om sigruno je dosta skuplja od nekih novijih modela sa PCIx
moj predlog je kada vec kupujes plocu da kupis neku noviju sa PCIx
jer koliko vidim planiras i novi CPU pa je po meni stvar jasna,
trebace ti jos i ddr2 koji je i dalje jeftin.

na bilo koju plocu ces moci da stavis dva ide hdd-a,
e sada nova ploca sa AGP-om sigruno je dosta skuplja od nekih novijih modela sa PCIx
moj predlog je kada vec kupujes plocu da kupis neku noviju sa PCIx
jer koliko vidim planiras i novi CPU pa je po meni stvar jasna,
trebace ti jos i ddr2 koji je i dalje jeftin.

Slazem se, to je najbolje resenje.

Ako vec insistiras na agp-u probaj, za AM2, Gigabyte GA-MF3, podrzava ddr2 667.
Iskustva sa ovom plocom nemam, ali zvuci ok.

Ja sam pre par meseci uzeo kao privremeno resenje ovu plocu iz potpisa dok ne uzmem novu masinu. Ploca nije nista posebno, ali sistem je stabilan. Naravno nista od overclock-a. Sve u svemu mislim da je bolje da uzmes neku plocu sa PCIx i da uzmes i novu graficku. Nov procesor i memoriju ces svakako morati uzeti, pa ti je takva kombinacija defintivno isplatljivija.

Zahvaljujuci vama izgleda da cu stvarno morati da se prebacim na pcix mada sam hteo da izbegnem prodavanje 7600gs kartice koja mi vrsi posao. Znaci i ploca i procesor i ram pa i grafika...veselo. Nista od redukcije troskova. Hvala

Zahvaljujuci vama izgleda da cu stvarno morati da se prebacim na pcix mada sam hteo da izbegnem prodavanje 7600gs kartice koja mi vrsi posao. Znaci i ploca i procesor i ram pa i grafika...veselo. Nista od redukcije troskova. Hvala

na duze staze ovo ti je isplativije resenje, da tako kazem.

pa ako neces odmah da pucas svu lovu, uzmi neku 780g plocu sa integrisanom grafom, pa kad skupis lovu, pazari i graficku!

Vrh Dno