Šta je novo?

hitno komp za 700E

LaMar

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2006
Poena
304
Znaci posto mi je otisla ploca na Sony-ju i ne podleze garanciji (a extra je skupo zameniti je novom) meni je sada jedina solucija da kupim neki drugi komp (a taman sam poceo da stekam pare za Mac) koji ce mi potrajati jedno godinu do dve.
Treba mi neki mobilni tako da nikako nebih preko 15.4' , sa TV out-om, po mogucnosti i neintegrisanom grafikom, bar 512Mb i naravno da bude lep dizajn a sve to za max 700 E.
Koliko sam video tako nesto za te pare (doduse nije lep dizajn) nudi samo MSI, i to konkretno mislim na M635X koji izlazi malo preko 700 E. Zasto su svi kivni na taj MSI? Citajuci predhodne postove vidim da svi kude njihovu plastiku i sl. On ima dve godine garancije i ako mu se nesto desi sada imaju i tih 72sata pick&return pa ako bi mi on trajao dve godine ja bih bio presrecan.

Pa ako niko nema nikakav argument protiv tog MSI-ja ja ga kupujem ali mislim da je napravedno da ogovarate proizvodjaca recimo za tu plastiku a da posle ne kazete da je priznao garanciju i zamenio tastaturu.
Pozdrav "sveznalcima"

Nazad
Vrh Dno