Šta je novo?

HITNO driver za Zida P845GL!

Mares

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2003
Poena
620
Treba mi HITNO drajveri za plochu Zida P845GL (Tachnije, za audio i vga ... a mogu i ostali koji idu u paketu).

Trazio sam na netu medjutim bezuspeshno ....

Ako neko ima, bio bih mu veoma zahvalan...

tnx, sredio sam vga ... jedino za audio ne mogu da nadjem odgovarajucu verziju drajvera, ova poslednja ne radi na ovoj plochi, ali ovo nije toliko frka koliko je bilo za grafiku...

a jesi li ti jedan od onih koji je kupio brand name racunar u JUGODA*I? sa sve intelovom plocom :D :D :D LOL

Jugodata je tokom ere prvih P4 procesora/cipsetova forsirala te paradajz ploce. Na to je covek mislio.

To je prva ploca koja je posle instalacije XP sp2 dala rezoluciju 320x240 sa 8bit color!:D
Salim se,ali je bilo neverovatno da bez tog "originalnog" drajvera ne moze nista drugo da se dobije,iako je to Intel!
Kombinacija je bila "smrtonosna",celeron 1,7;128Mb/ddr266;cd-rom i [mislim] 20 ili 30Gb hdd.
pozz

Koristi Unknown Device Identifier i vidi koji je audio čip na ploči, posle ćeš valjda lako naći

@zelko.d ... nije 8bit color vec 4 bit lool, kad sam video sliku tj. boje na ekranu malo se nisam upishao ...

@ciki022 ... probacu tako ...

Vrh Dno