Šta je novo?

Hitno!DFI Lan Party DK 790GX-M2RS

zuke

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2007
Poena
395
Imam problem sa plocom Lan Party DK 790GX-M2RS i procesorom 9850 Black edition. Naime prilikom pomeranje podrazumevanog monozica sa 12,5 na bilo koju vecu vrednost CPu-Z prikazuje standardnih 2500 mhz, dok u biosu stoje i dalje vrednosti koje sam zadao zadnji put (recimo 13). Tako da sam ocajan u vezi nastalog problema, odnosno dao sam veliki novac a dobio standardne perfomanse.

Fleshuj novi BIOS za pocetak i skini najnoviji CPU-z ;)

Problem resen dr.pekintos resio problem

Kako si resio problem? Ako neko takodje naidje na isti problem, da zna kako ce ga resiti...

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Kako si resio problem? Ako neko takodje naidje na isti problem, da zna kako ce ga resiti...

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Na zvanicnom sajtu ima regularni i beta BIOS.U regularnom su sve opcije zatvorene
jer smatraju da ploca radi dobro i da ne treba nista da se podesava dok u beta BIOS-u je dozvoljen OC, tako da sad radi sve ok!

Nema shanse da ovo ima veze sa istinom. Bio beta BIOS ili ne. Moguce da je bila greshka u zvanchnom biosu pa je u Beti popravljeno...

Na nekom forumu (na kom je drug i naso resenje) receno je da se skine beta bios,i naveli su kao razlog ono sto sam i napiso,e sad ko zna,nije ni meni logicno...

Vrh Dno