Znaci imam problema sa instaliranjem winxp na doticni racunar !
Racunar je p3 450/512 ,maticna ploca je sa bx chipsetom,256 mb mem !
U kompu je jedan hdd od 80gb (wd sa 8mb cache-a) koji je radio !
Treabo sam ga samo formatirati i da radi dalje ,ali ....
Komp ga ne prepoznaje korektno ,ne mogu ga formatirati normalno ni iz dos-a ,ni sa boot cda sa npr Part.Magicom .
Iz dos-a formatira na 10gb(dok u drugom kompu p4 bez problema svih 80gb) ,a pm prijavljuje icnorect partition !
Probao sam vec skoro sve kombinacije : formatiran u drugom kompu 1 particija 80gb,pa onda 10+70gb,posle toga instalirao win na drugom kompu ,i prebacio u compaq.
Neki put kad formatiram na p4 i vratim disk u compaq krene instalacija ali kad se resetuje da dize sistem sa hdd-a samo crn ekran ali se nista ne desava!
Isto i kad instaliran hdd stavim u njega !
Probano sa jednim hdd-om od 10gb i radi bez problema !
Racunar je p3 450/512 ,maticna ploca je sa bx chipsetom,256 mb mem !
U kompu je jedan hdd od 80gb (wd sa 8mb cache-a) koji je radio !
Treabo sam ga samo formatirati i da radi dalje ,ali ....
Komp ga ne prepoznaje korektno ,ne mogu ga formatirati normalno ni iz dos-a ,ni sa boot cda sa npr Part.Magicom .
Iz dos-a formatira na 10gb(dok u drugom kompu p4 bez problema svih 80gb) ,a pm prijavljuje icnorect partition !
Probao sam vec skoro sve kombinacije : formatiran u drugom kompu 1 particija 80gb,pa onda 10+70gb,posle toga instalirao win na drugom kompu ,i prebacio u compaq.
Neki put kad formatiram na p4 i vratim disk u compaq krene instalacija ali kad se resetuje da dize sistem sa hdd-a samo crn ekran ali se nista ne desava!
Isto i kad instaliran hdd stavim u njega !
Probano sa jednim hdd-om od 10gb i radi bez problema !