Šta je novo?

HITNO!! BRZO!!! VAZNO!!!! Potreban undelete softver!!!

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ljudi pomagajte ode moj tromesecni rad...Treba mi neki dobar rescue prog koji bi fajlove vratio (barem 60%). Podaci su obrisani pre 1 dan, partcija nije dirana kao ni taj hard disk na kojem se doticna nalazi!!!

Nadji program recovery4all, startujes ga sa diskete i on ti nadje sve sto si sjebao.Treba ti druga particija ili drugi hard da bi obrisane fajlove povratio.Imas od iste firme dva programa, jedan ti vraca fajlove sa fatovih tabela, a drugi sa ntfs.

Ma nema nikakve frke ako si uradio samo to sto kazes, to jest udario delete kad nije trebalo :)
Znaci ako se to nije desilo u toku nekod premestanja particije, nasilno prekinute defragmentacije ili sl. i jos ako za taj jedan dan nisi nesto mnogo pisao po disku ili instalirao neki veeeliki program, onda su svi ti podatci jos uvek tu, ili barem 99% njih.
Svaki undelete program bi trebao bez problema da odradi posao.Idi na neki veliki download sajt, tipa Cnet ili Tucows pa odaberi koji ti izgleda najbolji ili koji oni rangiraju dobro...

Probaj sa "EasyRecovery Professional Edition" ili sa "Tiramisu" (nekad ih je bilo na FOSI-ju odakle si mogao da ih skineš) Jedan je težak oko 3,5 MB (EasyRecovery) a drugi oko 1,5 MB i oba naravno imaju verzija za DOS i Windows.:wave;

Visente je napisao(la):
Probaj sa "EasyRecovery Professional Edition" ili sa "Tiramisu" (nekad ih je bilo na FOSI-ju odakle si mogao da ih skineš) Jedan je težak oko 3,5 MB (EasyRecovery) a drugi oko 1,5 MB i oba naravno imaju verzija za DOS i Windows.:wave;

Probao sam ontrckov program easy recovery....HAHAHA da vidite sta sam iskopao!!!! Nasao sam podatke iz '99 a ono sto sam obrisao je nestalo ?????? Posle 4-5 dana zezanja dizem ruke...

Re: Re: HITNO!! BRZO!!! VAZNO!!!! Potreban undelete softver!

borab je napisao(la):
Nadji program recovery4all, startujes ga sa diskete i on ti nadje sve sto si sjebao.Treba ti druga particija ili drugi hard da bi obrisane fajlove povratio.Imas od iste firme dva programa, jedan ti vraca fajlove sa fatovih tabela, a drugi sa ntfs.

Recover98, programcic od 500kb vraca i sa fat i sa NTFS.

Vrh Dno