Šta je novo?

Hitno !! 2 X GTS450 1GB DDR5 SLI

Pablo

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
500
Zadnje vreme nisam bas u toku sa PC komponentama a dobio sam neku konfu na reinstalaciju. Pogledam unutra 2 x GTS450 ali nema zakacen SLI bridge. Lik koristi PC za gaming pa da pitam da li se nesto promenilo pa ne treba SLI bridge ili su u "servisu" zaboravili da ga stave ?

201409032034031280x960.jpg

Ne mož' to bez kabla! :d Koji model ploče je u pitanju?

Moze, hybrid SLI.
I to na ovim 128bit kartama radi ok.
Na jacim se mnogo gubi, pa je mostic neophodan.

u opisu ploce pise da podrzava samo ati crossfire a sli se nigde ne pominje pa je pitanje da li bi uopste radile...

Obrati paznju na drajvere mislim da su 258.96 zadnji koji podrzavaju hybrid SLI.

u opisu ploce pise da podrzava samo ati crossfire a sli se nigde ne pominje pa je pitanje da li bi uopste radile...
I ja pogledah ovu plojku, stvarno nema nista o SLI.
Ali posto je podizanje "svezeg" sistema valjda je radilo?
A mozda je covek koristio u neku drugu svrhu? :D

Poslednja izmena:
ako moze da udje u neki Win najbolje je da enable-uje SLI u nVidia control panelu pa ce videti, mada cisto sumnjam, posebno ce tesko ici bez SLI konektora... ispadam i ja polako iz price ali za taj SLI hibrid nisam nikad cuo...

Obrati paznju na drajvere mislim da su 258.96 zadnji koji podrzavaju hybrid SLI.

Da to sam i ja izgooglao.

I ja pogledah ovu plojku, stvarno nema nista o SLI.
Ali posto je podizanje "svezeg" sistema valjda je radilo?
A mozda je covek koristio u neku drugu svrhu? :D

Videh i ja da nema SLI. Ali skroz sam ispao iz price o PC komponentama pa sam zato pitao da li se nesto promenilo.

Ne covek ima jedan monitor i PC koristi za gaming a doneo mi je da mu reinstaliram win posto "nekad radi dobro a nekad bug-uje". Njegove reci.

I naravno ne podrzava SLI. Druga graficka mu zvrji u prazno. A one matore 258.96 drivere nemogu ni da instaliram.

Hahahah, stavio dve graficke karte u SLI bez SLI mostica. :D Nek stavi mostic, i instaliraj mu najnovije drajvere. :)

Ne vredi kada ploca ne podrzava SLI. Ovo je cenim bilo klasicna "navlakusa" da se prodaju 2 karte.

Neka proda jednu , šta sada ionako mu nema nikakvu funkciju u kućištu...stoji kao ukras!

Vrh Dno