Šta je novo?

Hitnio! - Olympus C-220 Zoom vs Fuji FinePix A203

farmaceut

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2002
Poena
619
Kakav je Dig foto. Olympus C-220 Zoom i vrijedi li 340 eura, za koliko ga mogu naci u Zagrebu ?
Alternativa je Fuji FinePix A203 za 355 eura.
Obadva apatara su nova, u prodavnicama, sa porezom.
Sta mislite sta je bolje?
Kakav je olymus, posto mi je njega lakse nabaviti, a i nekako mi je "zapeo" za oko :) (Ima ga u vise prodavnica i lakse mi ga je nabaviti)?
Odgovor mi treba hitno, jer mi je rodjak koji to treba da kupi u Zagrebu jos samo sutra.
Hvala.

Jos nesto , kakav je prema njima Fuji FinePix A204? On je nesto jeftiniji, a zanima me kokliko je losiji?

Ne znam kakve su mogucnosti nabavke preko interneta u Bosni/Hrvatskoj, ali chisto da znas da ce sony s-85 ponovo pasti na 399 $.

Ja ti preporucujem Fuji A203 jer je izuzetno jednostavan i malih dimenzijja i potrosnje.Najeftiniji je u klasi 2Mpix 3xzoom od novih firmiranih modela.
Jedina mana je sto ima malo manuelnih podesavanja sto vecini ljudi koji kupuje aparat od oko 300 evra nije mnogo bitno

Kupljen Fuji FinePix a204 (mislim da je slican 2650zoom), za 310 eura sa porezom. Dolazi u cetvrtak.
Nadam se da ce se dobro pokazati, jer mi je bio u ovom momentu najpovoljnija kupovina u toj klasi, nije mi se dalo cekati da nesto bolje pojeftini (tako bih mogao cekati dovjeka)

U svakom slucaju svima hvala na savjetima.

Gde si ga nasao?

www.bratiluc.hr
www.hgspot.hr (trenutno nemaju)

Kao gradjanin BiH mogu traziti povrat poreza kad robu iznosim iz Hrvatske, ali je procedura komplikovana, tako da mi razlika u cijeni nije bila vrijedna muke.
Ispalo je na kraju da u Zagrebu imaju veci izbor i povoljnije cijene neko u Beogradu :(

Vrh Dno