Šta je novo?

Hitna pomoc!!!

BRAT

Čuven
Učlanjen(a)
11.11.2001
Poena
609
Pomagajte ljudi, izlomio sam srednji drzac za kuler na kucistu procesora, pa sam morao, da bih postovao ovu poruku da ga zalepim selotejpom tako da mi je sada temperatura procesora oko 50 stepeni.....
Molim vas, kazite mi gde ima da se kupi kuler koji koristi sve tri kukice, i koji je to kuler, i koliko kosta.....?? Takodje cuo sam da ima kulera koji se srafe na plocu, pa mi kazite sta znate o tome....
Strasno je hitno, i hvala vam!!!

BRAT je napisao(la):
Pomagajte ljudi, izlomio sam srednji drzac za kuler na kucistu procesora, pa sam morao, da bih postovao ovu poruku da ga zalepim selotejpom tako da mi je sada temperatura procesora oko 50 stepeni.....
Molim vas, kazite mi gde ima da se kupi kuler koji koristi sve tri kukice, i koji je to kuler, i koliko kosta.....?? Takodje cuo sam da ima kulera koji se srafe na plocu, pa mi kazite sta znate o tome....
Strasno je hitno, i hvala vam!!!

Kao prvo, ako imas Duron / T-Bird PRESTANI ODMAH TO DA KORISTIS. Moze lako da ti se desi da ostetis CPU core (meni se isto tako desilo).

Sto se tice clipa, probaj da ga napravis sam (ako nemas ideju javi se na mail pa cu ti dati detaljnija uputstva i crteze - [email protected]).

Ako hoces da kupis HSF koji se kaci na plocu, pogledaj moj "Mali oglas" za Swiftech 462 (D)

Ima da se nabave kuleri koji se kače na sva tri zuba na podnožju za procesore. Kuler je noname košta oko 15 dem i ima ga po Beogradu. Ja imam jedan takav i vrši mi posao.
Pozdrav.

OK, ja bih kupio takav jedan kuler.......Koje su dimenzije tog kulera (da li moze da se stavi neki od GlobalWin-ovih ventilatora, npr. od FKP32, umesto originalnog??)? Koja firma u BG-u ih prodaje??? Da li imas bilo kakvu oznaku sa tog kulera sto ti imas, da pretrazim i pogledam sta i kako??

Brate,
kuler je u zelenkastoj kutiji;
piše Cpu Cooler for Socket A/370/7
AMD K6II K6III
FC-PGA Coppermine.
Model No:pLAX12Y
Dimenzije aluminijumskog tela su cca 70x65x45mm. Ventilator je veliki kuglični brzine 4800rpm.Dosta je bučan.
Ovaj kuler sa silver grease pastom odlično hladi. Moj duron 750 pri punom gasu ne prelazi 37C a idlle 31C. Gde ima da se kupi ne znam ne živim u Beogradu, ali ga je moj omiljeni prodavac doneo iz Beograda.
Pozdrav.

re

A koji je kuler u pitanju i koliko je bucan jer ja imam coolinc 122+, cuje se previse a temperatura je po startovanju XP-a oko 43 a maksimalna je 50. U pitanju je isti Duron samo oc na 900.

dzzel@ je napisao(la):
Brate,
kuler je u zelenkastoj kutiji;
piše Cpu Cooler for Socket A/370/7
AMD K6II K6III
FC-PGA Coppermine.
Model No:pLAX12Y
Dimenzije aluminijumskog tela su cca 70x65x45mm. Ventilator je veliki kuglični brzine 4800rpm.Dosta je bučan.
Ovaj kuler sa silver grease pastom odlično hladi. Moj duron 750 pri punom gasu ne prelazi 37C a idlle 31C. Gde ima da se kupi ne znam ne živim u Beogradu, ali ga je moj omiljeni prodavac doneo iz Beograda.
Pozdrav.
OK, hvala, treba mi naziv firme koja prodaje taj kuler....da li uopste moze da se sazna??
Ukljucite se ljudi i kazite gde ima da se kupi, vazno je, i hitno.....!!
Thanks!

Nazad
Vrh Dno