Šta je novo?

hitman 3

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
785
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
igrica mi se blokira u cetvrtom minutu posle minut igranja, a pre toga je radila ok,
dali je to do igrice ili do sistema koji je malo ******?

gforce 4 mx 440 128 mb; xp 2000+; 256 mb ddr.

jos nesto, primetio sam neki bag hitmen ponekad ima nesto u ruci slicno macu, dli se to kao ruka malo razlima?

Ne bi trebalo da je do sistema , vjerovatno je do igre,posto je engine isti kao kod 2-ke ...a dvojka je lagano radila na MX(mada nebi bilo lose da uradis Reinstal cijeloga sistema ;)
Pozdrav...

M3, i na 9800Pro kad se na 1024x768 sve digne na max (uz 2x AA, 4x AF), pogotovo PostProcessing Hitman3 stuca.

E ljudi jeste li videli ono ****** od postprossesing-a za DX9?
:wall:

Delija je napisao(la):
M3, i na 9800Pro kad se na 1024x768 sve digne na max (uz 2x AA, 4x AF), pogotovo PostProcessing Hitman3 stuca.
Ne mogu da tvrdim , ali znam da igra radi na MX ...ma komsija mi je igrao bre doduse ne znam koja je bila rezolucija ali je igrao ;)
A delija nemoguce da stucnbe covjece jer ta igra ne mo0ze nikako biti vise zahtjevnija od Far Cry ili DooM 3 ...tako da ne mogu da povjerujem u to sto kazes :p
Pozdrav... :bottle:

Jako lose je odradjen post-processing, a bez njega je ruzno.

E, da, ne secka, nego sve deluje malo usporeno.

hitmen

presao sam celu igicu za pet dana.

onaj problem sa blokiranjem sam resio tako sto sam krenuo drugim putem, valjda se bas na tom mestu gde sam prvi but krenuo pored nekog zbuna blokira igica i tako svaki put, a kad ides okolo sve je ok.

igrica je previse laka

pozdrav

Poslednja izmena:
Koliko ti je trebalo?

Nazad
Vrh Dno