Šta je novo?

Hitman 3

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
805
Uzeo sam malo da igram novog Hitmana, kad ono tamo prva misija u nekom sanatorijumu u Rumuniji i kao oruzje imas ni manje ni vise nego CZ2000.

jao..samo da nadjem igru...ovo mi je najomiljenija igra !!! Nisam ni znao da je izashla!

milos1985 je napisao(la):
Uzeo sam malo da igram novog Hitmana, kad ono tamo prva misija u nekom sanatorijumu u Rumuniji i kao oruzje imas ni manje ni vise nego CZ2000.
Cisto da razjasnimo, CZ = Ceska Zbrojovka, a ne npr. Crvena Zastava. Inace je, ako se dobro secam, Zbojovka odavno tuzila Crvenu Zastavu zbog koriscenja CZ slimbola u imenima svojih modela (ipak su Cesi prvi "smislili" skracenicu) tako da je zastava morala da menja nazive svojih modela izbacivanjem slova C, pa je tako nas cuveni CZ 99 ustvari zvanicno Z 99.

Moram da priznam da iako sam veliki fanatik serijala, da sam malo razocaran, mada je jos uvek rano govoriti, jer sam ga igrao svega 20-ak minuta.

edit by Miroslav: nemoj da kacis linkove za nabavku ilegalnog softvera, ok?

Poslednja izmena od urednika:

Koliko je igra zahtevna?

ToxiC je napisao(la):
jasi ti bio u vojsci ????

p.s.
kakvi su prvi utisci o HITMAN-u 3 ?
Znam ja odlicno kako se on zove kod nas. Pricam o problemu koji je Zastava imala pri probijanju na svetsko trziste. Za svet se zvanicno umesto oznake CZ koristi samo Z, zbog jasnog problema koji sam naveo u prethodnom postu, jer niko nema pravo da prodaje nesto pod "tudjim" imenom (rekoh, Cesi su prvi smislili, registrovali "trademark" kako to vec ide itd. itd, pa cak i tuzili Zastavu pre jedno ~10 godina).
Poenta je da, ako bi se npr. nas CZ-99 pojavio u nekoj stranoj igri, bio bi zaveden kao Z-99.

Pitanja u vezi podesavanja grafike u igri na 5800 ultra:
Sve mi je na max a pitanje je sta treba staviti kod dxt compression za najbolji prikaz (quality)- on ili off?

srdjan_r je napisao(la):
Koliko je igra zahtevna?

Pa kod mene na 2500 Barton, 512 rama, 9600 S(eljacka) E(dicija) i ne radi nesto najbolje u 1024 iako sam neka podesavanja smanjio. Nisanjenje nekako cudno kasni.

Moram da se ispravim, Hitman i nije tako los, presao sam par misija. Ali mu nedostaje harizma, i nekako su ga bas preterali u nekim stvarima. Recimo druga misija totalno mi je bezveze. Neakako mi je preterano mracan, videcu vec kasnije misije.

Hitman je odlichan, mnogo bolji od 2 dela, i imash pravi osecaj kao da si sam na svetu :)

Iskreno, 1. deo je mnogo bolji od drugog za mene. Nadam se da ce mi se ovaj svideti vishe nego prethodni ;)

P.S. Guru, kako si :D

Pa kod mene na 2500 Barton, 512 rama, 9600 S(eljacka) E(dicija) i ne radi nesto najbolje u 1024 iako sam neka podesavanja smanjio. Nisanjenje nekako cudno kasni.

Ako je samo problem do nišanjenja ne mora da znači da je u pitanju sporost hw-a. Ok, verovatno će i kod mene onda da lepo radi.

ma uopste nekako kasni, ne secka, nego usporeno reaguje.

mnogo reaguje na promenu rezolucije: na 1280*1024 je sve usporeno,cak i meni dok na 1024 sve radi super sa max detaljima.
3,06/ 3,2, 5800ultra/5900 ultra..

Ljudi kad je stigao kod nas?

Sta su ti brzi moderatori...

Edit by Crni: da znas :D

Poslednja izmena od urednika:
Ma do yaya je samo sto mi nesto mnogo sporo ide,a nisam bas tolka socijala Barton 3200+ 512mb,FX 5600(bez XT),pa ili ce da izadje neki patch ili cu ja morati da patcujem masinu sa 100-200 evra da bi bilo ljudski

Sto jeli mnogo zahtjevna?
Ovamo u Podgoricu jos nije stizala!!!

ej jel prvi nivo u hitman 3
kao nesto izlazis iz aviona i imas ciljeve da ubijes dva coveka i da dignes nesto u vazduh
okruzenje je sneg rusija valjda i neka podmornica ima tamo itd

c3 je napisao(la):
ej jel prvi nivo u hitman 3
kao nesto izlazis iz aviona i imas ciljeve da ubijes dva coveka i da dignes nesto u vazduh
okruzenje je sneg rusija valjda i neka podmornica ima tamo itd
nije nego 3.
1.sanatorium
2.meat king

igra uopste nije hardverski zahtevna kod mene radi na athlonu 1200,512MB SDRAM,i verovali ili ne na TNT2 32MB(moram probati i na voodoo3 16MB :test: ).
To sa nisanjenjem i generalnom usporenoscu je do igre jer se to pojavljuje i na bas jakim mashinama.Igrao sam i kod ortaka na "monster mashini" i nisam primetio sto se te usporenosti tice ama bas nikakvu razliku u odnosu na moju skromnu mashinicu.
RMPS emulacija sa alcoholom120%(ne verujem da iko kod nas ima drugu verziju ;) )ne bi trebala da ima veze sa tim jer samo zaobilazi RMPS proveru 2.cd-a.

ali isao sam nju game nemam pojma sto me tako zeza

zlaja je napisao(la):
igra uopste nije hardverski zahtevna kod mene radi na athlonu 1200,512MB SDRAM,i verovali ili ne na TNT2 32MB(moram probati i na voodoo3 16MB :test: ).
To sa nisanjenjem i generalnom usporenoscu je do igre jer se to pojavljuje i na bas jakim mashinama.Igrao sam i kod ortaka na "monster mashini" i nisam primetio sto se te usporenosti tice ama bas nikakvu razliku u odnosu na moju skromnu mashinicu.
RMPS emulacija sa alcoholom120%(ne verujem da iko kod nas ima drugu verziju ;) )ne bi trebala da ima veze sa tim jer samo zaobilazi RMPS proveru 2.cd-a.
ja imam ga sa crackom i isto zeza nisanjenje pa nisanim strafom

Ljudi, u konfigu probajte da smanjite Post filter ili tako nekako (sa medium na disabled)... onda necete imati neke sexy efekte, ali ce da ide glatko...

Nazad
Vrh Dno