Cisto da razjasnimo, CZ = Ceska Zbrojovka, a ne npr. Crvena Zastava. Inace je, ako se dobro secam, Zbojovka odavno tuzila Crvenu Zastavu zbog koriscenja CZ slimbola u imenima svojih modela (ipak su Cesi prvi "smislili" skracenicu) tako da je zastava morala da menja nazive svojih modela izbacivanjem slova C, pa je tako nas cuveni CZ 99 ustvari zvanicno Z 99.milos1985 je napisao(la):Uzeo sam malo da igram novog Hitmana, kad ono tamo prva misija u nekom sanatorijumu u Rumuniji i kao oruzje imas ni manje ni vise nego CZ2000.
jasi ti bio u vojsci ????Roy Jones Jr. je napisao(la):CZ 99 ustvari zvanicno Z 99.
milos1985 je napisao(la):Uzeo sam malo da igram novog Hitmana, kad ono tamo prva misija u nekom sanatorijumu u Rumuniji i kao oruzje imas ni manje ni vise nego CZ2000.
Znam ja odlicno kako se on zove kod nas. Pricam o problemu koji je Zastava imala pri probijanju na svetsko trziste. Za svet se zvanicno umesto oznake CZ koristi samo Z, zbog jasnog problema koji sam naveo u prethodnom postu, jer niko nema pravo da prodaje nesto pod "tudjim" imenom (rekoh, Cesi su prvi smislili, registrovali "trademark" kako to vec ide itd. itd, pa cak i tuzili Zastavu pre jedno ~10 godina).ToxiC je napisao(la):jasi ti bio u vojsci ????
p.s.
kakvi su prvi utisci o HITMAN-u 3 ?
srdjan_r je napisao(la):Koliko je igra zahtevna?
milos1985 je napisao(la):Pa kod mene na 2500 Barton, 512 rama, 9600 S(eljacka) E(dicija) i ne radi nesto najbolje u 1024 iako sam neka podesavanja smanjio. Nisanjenje nekako cudno kasni.
driver je napisao(la):Stigao pre 5 dana![]()
nije nego 3.c3 je napisao(la):ej jel prvi nivo u hitman 3
kao nesto izlazis iz aviona i imas ciljeve da ubijes dva coveka i da dignes nesto u vazduh
okruzenje je sneg rusija valjda i neka podmornica ima tamo itd
igra uopste nije hardverski zahtevna kod mene radi na athlonu 1200,512MB SDRAM,i verovali ili ne na TNT2 32MB(moram probati i na voodoo3 16MB :test: ).milos1985 je napisao(la):Pa kod mene na 2500 Barton, 512 rama, 9600 S(eljacka) E(dicija) i ne radi nesto najbolje u 1024 iako sam neka podesavanja smanjio. Nisanjenje nekako cudno kasni.
ja imam ga sa crackom i isto zeza nisanjenje pa nisanim strafomzlaja je napisao(la):igra uopste nije hardverski zahtevna kod mene radi na athlonu 1200,512MB SDRAM,i verovali ili ne na TNT2 32MB(moram probati i na voodoo3 16MB :test: ).
To sa nisanjenjem i generalnom usporenoscu je do igre jer se to pojavljuje i na bas jakim mashinama.Igrao sam i kod ortaka na "monster mashini" i nisam primetio sto se te usporenosti tice ama bas nikakvu razliku u odnosu na moju skromnu mashinicu.
RMPS emulacija sa alcoholom120%(ne verujem da iko kod nas ima drugu verziju)ne bi trebala da ima veze sa tim jer samo zaobilazi RMPS proveru 2.cd-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari