Šta je novo?

Hitman 3

Prvi deo mi je toliko bolji od drugog da sam dvojku izbrisao posle dva dana igranja,ako je treci deo kao dvojka onda fuck it.

ljudi meni je poludeo nacisto posto sam instalirao igru i krenuo sa RMPS emulacijom prva misija mi je bila sanatorium ali ja sam se posle napravio pametan pa skinuo no cd crack i sad mi nece da ucita prethodni save game nego sam morao ponovo od pocetka. Sad mi je prva misija ono iz aviona ali kad izadjem zavrsim idem continue i ono mi ne ucitava dalje nego vrati na prethodni prozor ono start load i kad idem da ucitam snimljenu misiju ono puca igra.
Probao sam reinstal ali sad nece da mi pokrene sa virualnog uopste sta da radim pomagajte ako ste me uopste razumeli i ako znate nesto posto ja ovu igru moram da igram

set je napisao(la):
ljudi meni je poludeo nacisto posto sam instalirao igru i krenuo sa RMPS emulacijom prva misija mi je bila sanatorium ali ja sam se posle napravio pametan pa skinuo no cd crack i sad mi nece da ucita prethodni save game nego sam morao ponovo od pocetka. Sad mi je prva misija ono iz aviona ali kad izadjem zavrsim idem continue i ono mi ne ucitava dalje nego vrati na prethodni prozor ono start load i kad idem da ucitam snimljenu misiju ono puca igra.
Probao sam reinstal ali sad nece da mi pokrene sa virualnog uopste sta da radim pomagajte ako ste me uopste razumeli i ako znate nesto posto ja ovu igru moram da igram

...pa ako imas onu prvu verziju Hitman(diesel), 2 disk moras da narezes i fizicki stavis u drive i onda ukljucis emullaciju RMPS u Alcohol-u ,ali sve to mozes da izbegnes sa (razor) verzijom !

poz :-devil-:

raci je napisao(la):
Prvi deo mi je toliko bolji od drugog da sam dvojku izbrisao posle dva dana igranja,ako je treci deo kao dvojka onda fuck it.

Po mojoj oceni, trojka je izmedju keca i dvojke :p
Cak pri kraju imas misije iz prvog dela - Madjarska, Triade...
nisu bas iste ali vrlo slicne ;)

heh...
jel ima neko crack za patchovanu verziju... pošto imam ati 9000 pro bez patcha ni da krene, a sa patchom traži cd... probao sam stari crack ali se opet zaglavi komp... :((
help!

p.s. maločas videh na da ima na gcw-u... danas izbačen...
p.p.s. tnx balša ;)

Poslednja izmena:
Crack...

JA kupio Igru,ali bez Crack-a.....
Ako ima neko,ako moze,nek` ''obesi" crack

Moze neki mod tebe da obesi a ne crack. Nema postovanja crackova, serijala i ostalih "optimizacija"! Citaj Sticky tred!!

ja imam problem sa zvukom.kada neprijatelji pucaju cuje se krcanje ali onako seckano...ksssss..........kssssss.I komentari neprijatelja se stalno startuju i prekidaju,kao recimo da se umesto zvuka koraka stalno pusta sempl u kom on krene da kaze nesto......jel imao neko ovih problema?e da,u pitanju je nforce2 zvuk

Ja imam problem sa igrom - ocajna je :d
Cisto da znaju oni koji imaju slican problem - resava se deinstalacijom ;)

OptiPlex je napisao(la):
Ja imam problem sa igrom - ocajna je :d
Cisto da znaju oni koji imaju slican problem - resava se deinstalacijom ;)

Bas si me lepo nasmejao, ni ja nisam zadovoljan igrom, cekam je vec jedno 4 meseca, i bas sam se uzbudio :) i ovo je prva igra da sam pogledao uvodnu animaciju jos od ohih starih igara na x86-icama, kada sam igrao samo zbog uvoda :d.

eh da to su bila vremena :) tachno se secam tog tripa.. shta sve nisam probao od igara samo da vidim intro i onda je deinstaliram :p

e da..sve je to super...a jel oce meni neko da pomogne u vezi problema sa zvukom?

PINHEAD je napisao(la):
e da..sve je to super...a jel oce meni neko da pomogne u vezi problema sa zvukom?

Mozda da probas da reinstaliras drajvere za zvuk, ili da nabavis neke novije???

igra je kratka i previse lagana... smor. Ne moze da prismrdi prvom delu

Slayer je napisao(la):
igra je kratka i previse lagana... smor. Ne moze da prismrdi prvom delu
Slazem se, uporedi samo misiju u Madjarskoj..
trebalo mi je nedelju dana i vise da je predjem (po par sati dnevno) i da odradim sve kako treba. U trojci sam je "protrchao" zacas :wc:

petri je napisao(la):
Slazem se, uporedi samo misiju u Madjarskoj..
trebalo mi je nedelju dana i vise da je predjem (po par sati dnevno) i da odradim sve kako treba. U trojci sam je "protrchao" zacas :wc:

Bas tako, a seti se samo predzadnje sa svojim klonovima, bratom i onom popdmornicom. Kilo zivaca sam ostavio tamo :wall: :wall: A ovde onaj prdonja kaze da ce da se raznese ako mu neko pridje, a ja mu dodjem iza ledja pratim ga do helikoptera i prospem mu glavu okolo, i..... - NISTA!

Smor totalni

Da, tacno je, Kec je ubedljivo najbolji, ali nisu ni dvojka ni trojka za bacanje... Nije bitno Hitman je opet najbolji serijal igara ikada (pored FIFA).

Nazad
Vrh Dno