set je napisao(la):ljudi meni je poludeo nacisto posto sam instalirao igru i krenuo sa RMPS emulacijom prva misija mi je bila sanatorium ali ja sam se posle napravio pametan pa skinuo no cd crack i sad mi nece da ucita prethodni save game nego sam morao ponovo od pocetka. Sad mi je prva misija ono iz aviona ali kad izadjem zavrsim idem continue i ono mi ne ucitava dalje nego vrati na prethodni prozor ono start load i kad idem da ucitam snimljenu misiju ono puca igra.
Probao sam reinstal ali sad nece da mi pokrene sa virualnog uopste sta da radim pomagajte ako ste me uopste razumeli i ako znate nesto posto ja ovu igru moram da igram
raci je napisao(la):Prvi deo mi je toliko bolji od drugog da sam dvojku izbrisao posle dva dana igranja,ako je treci deo kao dvojka onda fuck it.
c3 je napisao(la):ali isao sam nju game nemam pojma sto me tako zeza
OptiPlex je napisao(la):Ja imam problem sa igrom - ocajna je :d
Cisto da znaju oni koji imaju slican problem - resava se deinstalacijom![]()
PINHEAD je napisao(la):e da..sve je to super...a jel oce meni neko da pomogne u vezi problema sa zvukom?
Slazem se, uporedi samo misiju u Madjarskoj..Slayer je napisao(la):igra je kratka i previse lagana... smor. Ne moze da prismrdi prvom delu
petri je napisao(la):Slazem se, uporedi samo misiju u Madjarskoj..
trebalo mi je nedelju dana i vise da je predjem (po par sati dnevno) i da odradim sve kako treba. U trojci sam je "protrchao" zacas :wc:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari